Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kratkowniczka

Czy ktoś pomoże mi zrozumieć ten sen?

Polecane posty

Gość Kratkowniczka

Śnił mi się chłopak, który od dawna mi się podobał, a co do którego myślałam że mi przeszło. Otóż w tym śnie spotkałam go na jakiś ławeczkach w okolicach dworca. Był w towarzystwie przyjaciół więc kiedy mnie zobaczył wstał i wyszedł, a ja poszłam za nim. Wygarnęłam mu prosto w twarz co do niego czuję a on powiedział że również od dawna mu się podobam. Później poszliśmy do jego mieszkania i rozmawialiśmy dalej. Powiedział mi, że ma na imię Anieli :)Wiem też ze wokół nas szalała wojna. Ogólnie nie wierzę w to, że sny mogą mieć jakieś znaczenie. Trochę się nawet wkurzyłam bo myślałam że już mi przeszedł a tutaj taki sen a ja znowu robię sobie nadzieje. Nie znam tego chłopaka, nic o nim nie wiem. Widuję go tylko raz w tygodniu. Nawet nie wiem jak naprawdę ma na imię. Ostatnio śniło mi się że ma na imię Kajko :)

Gość podwójne działanie
nie wiem, bo mi się też często śni facet, do którego wzdycham od chuja czasu. ale u mnie to są raczej takie epizody naszej bliskości słownej czy cielesnej, trwa to może minutę, a w kluczowym momencie się przebudzę i nie dość, że zostaje niedosyt to jeszcze znowu się nakręcam :o ale podobno sny się tłumaczy odwrotnie :P

Gość Kratkowniczka
Dokładnie. To nakręcanie się jest okropne. A myślałaś kiedyś o tym żeby podejść do tego chłopaka i dać mu swój numer? Ja byłam raz na to psychicznie gotowa. Zrobiłabym to ale niestety wtedy on się nie pojawił.

Gość podwójne działanie
u mnie to jest trochę bardziej skomplikowana sytuacja, bo facet miał mój numer od samego początku i do tego wiedział, że za nim szaleję. przez pewien czas dorabiał na mojej uczelni i kiedyś mu go dałam, bo miał dla mnie załatwić jakąś sprawę :P niestety nigdy z niego nie skorzystał, więc szczerze mówiąc straciłam 14 miesięcy na jakieś niewarte świeczki cierpienia i wmawianie sobie czegoś, co nigdy nie miało miejsca. mnie już przeszło, mojemu mózgowi chyba jednak nie skoro ciągle podsuwa mi sny z nim związane. i moja rada dla Ciebie, lepiej chyba zaryzykować i w końcu zrobić jakiś krok. najgorszy scenariusz, czyli ewentualna olewka z jego strony może Ci tylko pomóc ;)

Gość Kratkowniczka
Chyba tak zrobię bo ta cała sytuacja zaczyna mnie męczyć. Zobaczę czy moje serce mocniej zabije jak go znowu zobaczę. Będę miała uszykowaną kartkę z numerem. Ale teraz gdy się już przebudziłam to nie wiem czy chcę to dalej ciągnąć :p