Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mustela Sun

Mustela Sun - krem ochronny SPF 50+ dla dzieci

Polecane posty

Gość Mustela Sun

polecacie?

ja używam ziajki 50+ i jestem zadowolna i dużo tańsza..chociaż kosmetyki Musteli są super

tego kremu jeszcze nie znam, bo mały jest z grudnia, ale ogólnie polecam Mustelę, my używamy dla małego tylko tych kosmetyków :) krem na odparzenia i ten do ciała to mistrzostwo :)

używałam, nie wiem jak Ziajka, ale Musteli można używać dla malutkich dzieci, urodziłam córkę w kwietniu, stosunkowo szybko było pięknie i słonecznie, więc potrzebny był krem, byłam z Musteli bardzo zadowolona, rok później używałam już innego kremu, ale córka była już starsza, więc wybór większy

Gość Mustela Sun
dzieki, sprawdziłam ziajka powyżej 6 miesiąca życia. Mały ma 1 m-c.

Gość prawie 3
ja używałam i mogę polecić, zawiera filtr mineralny i to jest na plus, minusem tego jest gesta konsystencja, wiec cięzko się rozsmarwuje, ale przez to jest na pewno skuteczny, przy tym córcia się ładnie i delikatnie opaliła podczas pobytu nad morzem... teraz jest starsza i mam zamiar kupić coś z daxa, w tamtym roku stosowaliśmy na zmianę z mustelą, wiec tez mamy sprawdzone... a ziajka moją małą uczuliła :(

Mielismy, ale jak dla mnie jest za gesty... ciezko go rozsmarowac i ciagle zostaja biale slady :O. Teraz mamy mleczko z Avene : http://tnij.org/lm4o ... i sprawdza sie super :)