Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne włosy898989

podniecają mnie mundurowi

Polecane posty

Gość czarne włosy898989

ochroniarze mundurowi etc . niesamowicie mnie to kręci chciałabym mieć takiego faceta. Seks z takim facetem musi być wspaniały. Świadomość tego że ma władzę jest niedostępny marzy mi się taki gość niesamowicie męski... to moje fantazje w rzeczywistości jestem zgrabna nawet ładna jednak ciężko z nimi nawiązać kontakt...chodź zawsze dostawałam pouczenia a nie mandaty to jak mam się umówić z policjantem podczas rutynowej kontroli ? gdzie można poznać takiego faceta? A MOŻE gdzie wy takiego poznałyście?

Gość jdjshshshsh
Wsrod policjantów jest najwyzszy odsetek samobójców . Wielu z nich cierpi na choroby psychiczne , chorzy ludzie . Twoje zycie bedzie okropne. Tak jak mojej siostry ,ktora do tej pory nie moze sie pozbierać po fatalnej znajomosci i pozniejszej znajomosci. To dobre dla kobiet ktore lubią byc zdominowane,zaszczute psychicznie ,ubezwlasnowolnione 🖐️

Gość jdjshshshsh
*** pozniejszym małżenstwie :)

Gość czarne włosy898989
gdzie takiego poznałaś szpilko? JAK TO WYGLĄDA? Nie chodzi mi o to żebym zaraz miała jakieś wybujałe plany co do takiego faceta...

Też czuje pewną słabość z stosunku do mundurowych, ale to złudzenie. To normalni faceci, częstokroć z dużymi problemami natury psychicznej. Wyidealizowałaś sobie ich.

Gość czarne włosy898989
Napisze mi ktoś jakieś szczegóły?

Gość ania z zielonego wzgorza33
autorko chyba nie jestes normalna :/ wybierac faceta pod katem jego zawodu porazkaaaaaaa ty wiesz dziecko w ogole co to milosc czy tylko chodzi ci o sex ???? moze niech cie przeleci konduktor w pociagu w sumie tez ma mundur zenada !!! czemu tyle pustych idiotek na swiecie ?????? :/

Gość Emerytowany płk ZOMO
w mojej szafie wisi mundur lśniący od odznaczeń, może mi pociumkasz?

Malutka a może Ty, widzę, że jesteś gościnna w kroczu ;)

Gość a ja muślę
że malutka trafiłaś na takich, teraz jest więcej facetów jak i kobie oszustów i to jest to a nie ma znaczenia czy to mundurowy czy nauczyciel, lekarz, trafić na uczciwą dziewczynę a do tego ładną też jest ciężko

Gość czarne włosy898989
W klubie to ja spotykam tylko nażelowanych idiotów w koszulkach w paski w wieku 18 - 21 lat..

Gość a ja myślę że
że malutka trafiłaś na takich, teraz jest więcej facetów jak i kobie oszustów i to jest to a nie ma znaczenia czy to mundurowy czy nauczyciel, lekarz, trafić na uczciwą dziewczynę a do tego ładną też jest ciężko

Gość a ja myślę że
a teraz sama jesteś czy masz kogoś?

Ostrzegam tylko, że ewentualna pomoc medyczna musi być w pobliżu, Orgazm miałem ostatnio 25 lat temu więc reakcja mojego organizmu jest wielką niewiadomą? ;)

Akurat ja przez przypadek trafiłam do klubu gdzie byli sami piloci :P no cud miód i malina:P aż mi sie mokro zrobiło :Ddo koloru do wyboru ...akurat kończyli jakies tam egzaminy czy cos na licencje pilota i przybyli zabawić do klubu...mmm...:P

Gość a ja myślę że
no i też mundurowy, no piloci odlecieli :-P

Gość czarne włosy898989
zazdroszczę Ci..coś pięknego Ja akurat wczoraj byłam w obiekcie gdzie było wiele policjantów niestety służbowo ale szczerze mówiąc nie mogłam się napatrzeć szczególnie jeden przystojny świetnie zbudowany brunet kamienna twarz nie osiągalny . Sama nie wiedziałam jak się koło niego zakręcić

Gość a ja myślę że
a skąd jesteś czrnowłosa,podaj choć w przybliżeniu :-P

Gość czarne włosy898989
mazowieckie:)

Gość a ja myślę że
to zadam Ci pytanie czemu akurat mundurowi, bo przecież jak się przyjdzie z pracy to się mundur zdejmuje a charakter to już zupełnie inna sprawa

Kochana mazowieckie?! i cięzko mundurowego Ci wyrwać?! przejedz się do Legionowa albo Grudziądza , czy tez Piaseczna albo Kazunia:P tam sami mundurowi...a juz w Kazuniu i Legionowie to w ogole ;)

Gość czarne włosy898989
W swoim życiu zawsze trafiam na facetów takie typowe cioty które nie potrafią stanąć w obronie dziewczyny nie mają swojego zdania takie ciepłe kluchy grzeczny chłopczyk który nie potrafi zachować się jak mężczyzna nie zaradny... A przy takim facecie mundurowym ? Po pierwsze poczucie bezpieczeństwa to że jest męski wogóle mieć takiego faceta to chyba powód do radości

Gość a ja myślę że
e widzę, że malutka jest obyta na mazowszu :-)