Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nabielacz :)

Wszystko czego dotknę jest białe :)

Polecane posty

Mam dość nietypowy problem. Otóż na wszystkim czego przez dłuższy czas dotykam(np. klawiatura czy myszka) zostawiam białe plamy(to wygląda jak bród, jako że mogę to zdrapywać, ale to niemożliwe gdyż ręce myję po paręnaście razy dziennie). Nie dot. to wszystkich przycisków na klawiaturze, ale jedynie niektórych :) Tak samo jest z krzesłem, czy tapczanem, po dłuższym siedzeniu, zostawiam na nich białe fleki. Dodam że od dłuższego czasu w ogóle się nie pocę. Jeśli ktoś wie co to może być(proszę nie pisać że to brud gdyż na punkcie higieny to mam hopla :) )to prosiłbym o odpowiedź. Pozdrawiam

ref

Gość zaszłam w ciążę w wieku 77 lat
jesteś zombii i się sypiesz. Pij mleko z gipsem.

Kumulująca się w jadrach sperma, która nie ma ujścia zostaje wydzielona przez pory skóry na zewnatrz, ot cała tajemnica.

heh, aleście dokuczliwi ;/ Problem mam i liczę na pomoc :) Pozdrawiam

Gość aha i achhhh
zachęcona tematem weszłam, żeby cię poprosić o dotknięcie kilku rzeczy (pościel, ubrania) w moim domu, a tu takie coś :O

po umyciu używasz płynu do płukania tkanin i nie płuczesz dobrze

Gość aha i achhhh
do mnie to? płuczę dodatkowo a płynu faktycznie używam

"zachęcona tematem weszłam, żeby cię poprosić o dotknięcie kilku rzeczy (pościel, ubrania) w moim domu, a tu takie coś" Haha, wybacz że Cię zawiodłem :) "Z tym naskórkiem serio był" To jak wyjaśnisz to że po oparciu pleców o krzesło/łóżko to też zostawiam takie plamy? Nie chciałbyś widzieć mojego krzesła, na którym siedzę dość często :P

Gość a skoro się nie pocisz
to moze to mieć z tym związek- jakaś sól czy coś i to nie jest żart, idź zapytaj lekarza najlepiej

zamiesz sie powoli we Wieliczkę

Gość nie ma sensu
hahaha, też myślałam że masz jak ten król Midas :D A lizałeś te ślady? Bo może to faktycznie jakaś sól się z ciebie wydziela? Masz suchy pot. Albo masz łuszczycę, ona się rozprzestrzenia po całym ciele.

a skoro się nie pocisz to moze to mieć z tym związek- jakaś sól czy coś i to nie jest żart, idź zapytaj lekarza najlepiej Też się zastanawiałem czy problem nie dot. soli, gdyż na podniebieniu od jakiegoś czasu mam ciągłe uczucie słoności, co w ogóle nie schodzi. Nigdy wcześniej tego nie miałem. A i kolejnym problemem jest ciągłe chudnięcie. Staram się jeść coraz więcej, ale z tyg. na tydzień ważę coraz mniej. Przez ostatnie 5 miesiący schudłem 20 kilo(Mam 185 i jedynie 61 kg)

"A lizałeś te ślady? Bo może to faktycznie jakaś sól się z ciebie wydziela? Masz suchy pot." Za bardzo się brzydzę żeby to polizać :P Niby po prostu biała plama, ale :P

Gość kjijii
autorze musisz isc koniecze do lekarza ,skoro w takim tempie schudles dlaczego jeszcze nie poszedles?

"To może sygnalizować problem z nerkami." Oby nie :P "autorze musisz isc koniecze do lekarza ,skoro w takim tempie schudles dlaczego jeszcze nie poszedles?" Bo myślałem że jak będę więcej jeść to wreszcie to się zatrzyma. Ale chyba raczej nic z tego, i faktycznie będę musiał się przejść.

Gość kolooooo
dziwny ten twoj przypadek....

Znaczy ja mówiłam tylko o gospodarce wodno-mineralnej. Łuszczyca czy pasożyty skórne (btw łuszczyca nie jest przez nie powodowana właśnie?) przy takiej utracie wagi stają bezsensowne. Do lekarza koniecznie.

W sumie to z tego co się orientuje to przy tasiemcu też się chudnie. Ale z drugiej strony, powinien też mnie boleć brzuch, a czegoś takiemu u siebie jeszcze nie zaobserwowałem. Pójdę się jutro do lekarza. Myślałem że to nie będzie nic poważnego, ale jak piszecie że to może być coś poważnego.... Pozdrawiam :)