Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja007

jak nie zwariowac?

Polecane posty

Gość nadzieja007

jak nie zwariować... rok temu skończyłam studia i to tak jakbym skonczyla zycie. Spakowalam walizki i znalazlam sie w domu malej miescinie, w ktorej teraz nawet maja zlikwidowac poczte. Mieszkam z rodzicami, nie wychodze nigdzie bo jedyna mozliwosc wyjscia to spacer. Nie mam szans nikogo poznac jak to w takich dziurach jest. Jakis czas bylam na sympati, ale jak juz ktos decydowal sie na przyjazd do tej dziory to na tym sie konczylo. Jestem po studiach humanistycznych i nikt mnie nie chce zatrudnic. Przez ten rok nauczylam sie programów graficznych i animacji2D i 3D, ale to i tak nic nie zmienilo. Obecnie siedze na stazu i klikam sobie w komputer czego efekty widzicie. Usiluje tu cos zrobic, a wszyscy maja to w dupie i tylko chca by im papiery ukadac bo im sie wczesniej nie chcialo. Jest mi tak cholernie smutno... Tak bardzo chcialabym zyc normalnie. Mam 23 lata i co z tego? Rownie dobrze moglabym miec 62 tu nic nie ma znaczenia.

Gość jakbym czytal
o sobie, tez to przerabiałem tyle, że jakieś...2-3 lata temu :)

Gość nadzieja007
i co teraz robisz? jak z tego wyszlas?

Gość jakbym czytal
Jestem mężczyzną. Jak z tego wyszedłem? ruszyłem trochę w Polskę, najpierw jakaś beznadziejną pracę złapałem za 1000 zł ale w ciekawym miejscu i branży, później nadarzyła się okazja to zmieniłem kraj i znów branże, a później znów wróciłem i znów zmieniłem pracę :), a teraz znow wróciłem do siebie, mam nadzieję że na chwilę :). Dużo Ci tego stażu zostało?

Gość nadzieja007
Przepraszam za pomyslke nie doczytalam. Czyli podrozowac... W sumie moglabym sprubowac zalapac sie na wolontariat, dobrze znam angielki. A ten staz... Do pazdziernika, mialam skonczyc przed wakacjami, ale nie bylo pieniedzy w tym roku i tak sie wszytko posypalo ze dostalam go dopiero miesiac temu. Bedzie trwal polroku. Zarabiam malo, ale moze akurat bedzie kasa zeby dojezdzac i szukac pracy w najblizszym miescie. Juz wiem ze wysylanych CV prawie sie nie czyta.

Gość jakbym czytal
rozumiem Cie doskonale, sam to przerabiałem. Próbuj cały czas, masz gg?

Gość jakie znasz programy?
Jakie programy graficzne znasz? Bo znajomi szukają do firmy grafika, ale chodzi o dość specyficzne programy.

Gość użalanie
zamiast się użalać może trochę zainteresuj się firmą, gdzie odbywasz staż, popytaj co możesz zrobić, komu pomóc a nie siedzisz i papierki przekładasz w ciągu kilku miesięcy można zdobyć niezłe doświadczenie a nawet załapać sie do pracy jak ocenią,że jesteś dobra i masz ambicję a nie tylko chcesz 'wegetowac" do końca stażu

Gość jakbym czytal
A o jakie programy chodzi? Ja się tym interesuję i szukam właśnie czegoś w tej dziedzinie :)

Gość fergi34
Ja za to jestem samotną ladacznicą. I muszę się karać grzałką akwariową. Wypala mnie od środka, ale to takie przyjmne zamienić ból psychiczny na ból fizyczny. Jestem potępiona!

Gość jakie znasz programy?
Napisz jakie znasz.

Gość jakbym czytal
pakiet ADOBE, QUARK,

Gość nadzieja007
no pracuje w urzedzie wgminie wlasnie dostala misje specjalna dlatego mnie wcielo... hmn... znam blendera, corela, flasha, photoshopa, gimpa, movie maker i pare progamow wspomagajacych mgplan, znam programy do obrubki dziwieku Audiocity hmn... jestem zdolnym czlowikiem i szbko sie ucze, a tu w gminie stram sie przejsc do promocji, tyllko ze tu "potrzebny" jest ktos kto przeklada papierki.

Gość brt
nuczylas sie obslugi programow graficznych i co? oglaszalas sie w necie, zrobilas swoja strone? czy jak?

Gość nadzieja007
mam konto na imageshack a animacje na youtube