Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaczka łakoci

uzależniona od słodyczy

Polecane posty

Gość maniaczka łakoci

JESTEM UZALEŻNONA OD SŁODYCZY! POMOCY!

Gość %%%%ooooo
a od seksu też?

Gość traaaaaaaaaaaaa
gwarantuje ci ze jak kilka dni nie bedziesz ich jadla -to juz wiecej ich nie ruszysz. ja juz 3 miesiace nie mam na nie ochoty , wczesniej jadlam codziennie

ja nie kupuje bo wiem ,ze zjem...jesli kupie nutelle to bede lazila kolo szafki az dna nie zobacze...

Gość manifixingerjo
od sexu hahahaha:D ja jestem:) a tak na powaznie no to masz klopocik:) nie tak łatwo sie odkręcić ze słodyczowego uzaleznienia ale mozna. Moja siora jest własnie w cukrowym szale. jak ja widze ile ona ciastek je to mi sie w glowie to nie mieści. najgorsze, że zamiast normalnych posiłków ona potrafi ciastka jesć. opcha sie slodkiego i jej sie nie chce potem normalnego żarca no ale na batona to znajdzie miejsce:) ale jej to nic na figure nie szkodzi bo jest chudaaa jak szypior no ale zęby i w ogóle jakie to jest niezdriowe tyle cukru jesć! ja tez kiedys byłam uzalezniona od slodkiego i od niezdrowego żarła ale teraz udalo mi się z tego wyjąc i juz od roku jem bardzo zdrowiutko ale na poczatku bylo ciezko. Jak nie możesz bez i zamieniac na inne rzeczy, tez slodki ale zdrowsze. Cukier w miarę mozliwość zastap slodzikiem.Wiem, że to nie jest tez zdrowe ale lepiej niz cukier. Skorzystaj z przepisów na słodycze dukanowe. Mozna zrobic sobie bezy a nawet sernik! nie ma cukru bo wszystko jest slodzone slodzikiem. takie bezy to kalorii mają tle co kot napłakał bo tam przecież samo białko i słodzik. możesz dodac tam kakao gorzkie, albo jakies aromaty takie do ciast albo kawę. wtedy bezy bedza miały rozne smaki. Możesz sobie robic tez takie deserki zjogurtu naturalnego - kawka + słodzik, wszystko w wodzie goracej rozpusć i zalej jogurtem taturalnym i już. Możesz tez sobie zamiast batonów suszone owoce kupić. Tez nie można się suszonymi owocami opychac ale zawsze lepiej to niz jakis prawdziwy słodycz. Możesz sobie kupić takie owoce na wage albo sa też zajebiste pakowane w małe paczuszki kolorowe i nazywają się chrupsy. To sa plasterki jabłek o smaku truskawki albo banana:)))) wypas:) Te chrupsy to dla dzieci sa ale tymbardziej mozna im zaufać przez to. takie naturalne chruki z witaminami. Myślę, że troche silnej woli i uda sie Ci odstawić słodycze no ale na początku bedzie bolało:( niestety:( w kazdym razie trymam kciuki:))))

Gość alebelex
bardzo dobre rady sa powyżej!!!! jak to przeczytałam to sie zaczełam stosować! naprawdę jest lepiej!!! w ogole juz nie sięgam po prawdzwe slodkie tylko właśnie metodami walczę- jogurcik z kawką jest super i te owocowe cripsy też!!! polecam każdemu przeczytac porady "manifixingerjo" bo sa ludzkie i da sie je wdrozyc w życie :DDDD

Gość agdzietomożnakupic
gdzie można kupić takie chrupsy??? bardzo mi to brzmi zachecająco i chetnie spróbuje czegos takiego. z góry dziekuje za odpowiedź:)

Gość dżastinazlublina
u mnie są w Tesco.

Gość abrakadabraaaa
we wro są w tesco i w społem:)

Gość barankowaaa
u mnie tez w tesco! chyba w każdym tesco w takim razie są. jeszce w małym warzywniaku na osiedlu u mnie ale ten warzywniak jest bardzo dobrze zaopatrzony.