Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Klaudia_desserinto

Thermo speed extreme

Polecane posty

a wiec tak ;D mam 162 waze 67 kg ; D troche duzo .. ;D wczesniej trenowalam siatkowke teraz rugby ; D mam trenigi w poniedzialek srode czwartek oraz niedziele ;D dwa dni to treningi lekkoatletyczne a dwa z pilkami kazdy trening jest poprzedzony rozbieganiem ;d i czesto konczy sie na silowni ;d na silowni robi brzuszki pompki grzbiety nogi iwgl ;d trenuje miesiac nie no tak 1,5 mc przychodzac na treningi wazylam 64 kg i trenujac przytylam nie wiem jak to idzie ;D ale chce schudnac;d kupilam thermo speed extreme zamierzam brac je rano ;d i 30 min brzed obiadem lub 30 min przed treningiem ;D slyszlam ze po nich mozna miec zgage wiec rano przed tse bd brala bio-prazol na ochrone zoladka ;d , niektorzy strasza ze to takie zle ze serce boli iwgl a mysle ze to na kazyd organizm dziala inaczej i jak cos bd nie tak to mozna odstawic . Moje pastanowienie to wazyc okolo 55kg-50 kg ;d chce byc szybsza i zwinniejsza;d Bede wam pisac jakie sa efekty jak to na mnie dziala i czy oplaca sie wydac pieniazki bo wkoncu 30 tab. kosztuje 30 zl ;d na koncu czyli tak za dwa trzy mc powiem wam czy sie oplaca ;d i pamietajcie chudnijcie al z glowa ;d

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować