Klaudia_desserinto 0 Napisano Maj 2, 2011 a wiec tak ;D mam 162 waze 67 kg ; D troche duzo .. ;D wczesniej trenowalam siatkowke teraz rugby ; D mam trenigi w poniedzialek srode czwartek oraz niedziele ;D dwa dni to treningi lekkoatletyczne a dwa z pilkami kazdy trening jest poprzedzony rozbieganiem ;d i czesto konczy sie na silowni ;d na silowni robi brzuszki pompki grzbiety nogi iwgl ;d trenuje miesiac nie no tak 1,5 mc przychodzac na treningi wazylam 64 kg i trenujac przytylam nie wiem jak to idzie ;D ale chce schudnac;d kupilam thermo speed extreme zamierzam brac je rano ;d i 30 min brzed obiadem lub 30 min przed treningiem ;D slyszlam ze po nich mozna miec zgage wiec rano przed tse bd brala bio-prazol na ochrone zoladka ;d , niektorzy strasza ze to takie zle ze serce boli iwgl a mysle ze to na kazyd organizm dziala inaczej i jak cos bd nie tak to mozna odstawic . Moje pastanowienie to wazyc okolo 55kg-50 kg ;d chce byc szybsza i zwinniejsza;d Bede wam pisac jakie sa efekty jak to na mnie dziala i czy oplaca sie wydac pieniazki bo wkoncu 30 tab. kosztuje 30 zl ;d na koncu czyli tak za dwa trzy mc powiem wam czy sie oplaca ;d i pamietajcie chudnijcie al z glowa ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach