Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjlklklkjlklkjljkljl

Prosba malutka

Polecane posty

powiedzcie jak najszybciej po zapłodnieniu moge wiedziec czy jestem w ciazy? test rozumiem wykonujemy po ok miesiacu, a badanie krwi kiedy juz moze wykazac ciaze?, mam nieciekawa sytuacje w pracy musze wiedzieć, czy jezeli byłabym juz na wypowiedzeniu moze mi sie L4 nalezec? a co wtedy z macierzynskim?

Gość nawet jak Cię pracodawca
zwolni , a okaże się że już byłaś w ciąży to musi Cię przywrócić do pracy i oczywiście masz wtedy prawo i do zwolnienia na okres ciązy jeśli jest zagrożona i do urlopu macierzyńskiego

Gość nawet jak Cię pracodawca
oczywiście jeśli masz umowę na czas nieokreślony, jeśli masz na czas określony to chyba do 3 miesiąca ciąży może Cię zwolnić, a jak jest później to musi Ci przedłużyć umowę do okresu porodu

mam na czas nieokreslony, byłam obecnie na wychowawczym wspołpracujac z nimi na umowe o dzieło ) ale zebrali mi zlecenia oddajac córce szefowej), szef juz mi zaznaczył ze nie ma dla mnie stanowiska pracy , zreszta zaczyna kombinowac, kochałam sie z mezem ostatnio w dni płodne dlatego wracam do pierwszej czesci pytania kiedy jak najszybciej moge wiedziec ze jestemw ciazy?

puk puk?