Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka zzzz okienka

Mojemu facetowi "opada" w trakcie, co zrobic?

Polecane posty

Normalnie nie wiem co robic - jest młody - ma 22 lata Pytałam, czy moze mu się nie podobam, ale mówi, ze sie podobam.Poza tym staja mu dobrze , tylko w trakcie opada. Czemu tak się dzieje, co to moze byc?

Gość dwefrefgrtedewxsx
niech przestanie walić konia - najlepsza recepta

dodam jeszcze, że jest czarnoskórym obywatelem Senegalu i mieszka w pobliskim ośrodku dla uchodźców

no mówi, ze przestał juz walic konia Znudzic mu się jeszcze nie znudziłam, bo jestesmy ze sobą od niedawna

help doradzcie cos

Gość niech cie w anala zwali
:D :classic_cool:

Gość Osama bin laden
polecam głębokie gardło robiłem moim podwładnym i każdy miał twardą pałke do rana ;)

Gość a tak na serio
młody chłopak, może jeszcze nie doświadczony i zanikająca erekcja jest reakcją na stres i obawy. jeśli jesteście od niedawna możliwe, że nie czuje się zbyt pewnie albo boi się 'wygłupić' zbyt wczesnym wytryskiem. paradoksalnie może mu bardzo na Tobie zależeć... przypuszczam, że nie ma to niczego wspólnego z Twoim rzekomym brakiem atrakcyjności (kobiety uwielbiają sobie to wmawiać). moje rady: dużo akceptacji, nie robić z tego afery + brak pośpiechu. pobawcie się sobą, pogadajcie (pokażcie) jak lubicie, poznajcie swoje ciała, negatywne napięcie minie i może być całkiem miło ;) pewnie dla niego też nie jest to komfortowa sytuacja, bo w końcu jest duży nacisk na to, żeby facet był w pełni sprawny, dlatego nie rób wyrzutów...

jestesmy ze sobą od kilku miesięcy - to nie jest na tyle dłudo, abym mu sie znudziła, ale chyba nie az tak krótka aby nadal czuł sie przy nie skrępowany

Gość puszysta wiola
podluz rozgrzany wegiel na lopatce pod kutasa ,powiedz mu jak opadniesz to sie poparzysz ?

Gość puszysta wiola
moze potrzebuje innego sexu , bardziej urozmaicony wiem cos o tym , przczytaj temat dominacja -saldek i sprubuj to zastosowac.