Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE - WSZYSTKO O ŻYCIU.

Polecane posty

Witam Babeczki Livio Ścianę wystarczyło rozkręcić Dysk wypadł mi przy zakładaniu butów,ot takie nic a jednak ;) To wymyślaj hobby dla mnie bo oprócz fotografowania,nie przychodzi nic do głowy :D Jedyneczko Haloooo,jesteś tam...czy tu ;) Globusiku Nie pędź tak,przysiądź do nas na chwilkę Mario Gdzie się podziewasz? Lunka Dziękuję za słowa otuchy❤️ Czuję się paskudnie,wizyta u paskudy wieczorem ;) Miłego dzionka wszystkim

Gość globus
rozsiadłam się w kącie i po całym dniu się relaksuję. x Ime jestem właśnie po wizycie u paskudy i teraz dopiero PASKUDNIE się czuję:(. Trzymam kciuki za Ciebie. x Babki W głowie mam kołomyję. Wena poszła w las. Liczę na dzień jutrzejszy i dłuższe spotkanie. x Jedyneczko ?????????????? ❤️

do WM jechałam,jak dla mnie - z samego rana,po 8-ej. Wyniki miałam zrobic. Nic z tego - skierowania nie dostałam -bo zlecenie na tomograf nie z tej placówki,prywatnie nie dałam rady - BO nie ma laborantka kasy fiskalnej. i nie wiemjak chciałby sobie człowiek życie uprościć,coby za daleko od domu - na drugi koniec WM odemnie się nie ciągać - nie da rady i juz. x Zastanawiam się,czy ciągnąć to dalej,wrzucić na luz, odpuścić i ciągnąć dalej kierat bez niewiedzy,co komu przeznaczone....... x Jutro dzień do namysłu - Za to jak wracałam z taczką - oczywiście była okazja na zaopatrzenie - zrobił sie wesoły autobus. Na czele z torbą zakupów jechał właściciel - były - tego mojego zamkniętego sklepiku!! Noo,nie on jeden - pól mojej miejscowości emerytów z taczkami. x Smiać się?" czy to drugie...sama nie wiem. x Podobno Biedronkę mają wybudować - 5 km od nas -gdzie już po drugiej stronie postawili Lidla - Z całą pewnością będzie mi lżej z taczką - w końcu 2 przystanki bliżej - niż obecnie.

Gość globus
Dzień dobry. Zapraszam na kawę. x Moją klatkę nawiedziła karetka z lekarzami. A kysz!!!! Takie wizyty nie są mile widziane:( x Livio Wczorajszy dzień zafundował nam sporo ..tyłów:) jaki będzie dzisiaj??? x Pozdrawiam Koleżanki.

Cześć Dziewczyny. x Tyły,tyły,masz rację Globusiku.Nadal nie podjęłam decyzji czy ciągnąć badanie. Kiedyś jeden z paskudów powiedział,że mogę sobie zbierać kolejne wyniki do kolekcji - i tak to mi nic nie pomoże -ZAPEWNE MIAŁ RACJĘ! x Specjalista u którego byłam ostatnio,powiedział mi cos bardzo ważnego i prawdziwego. x Jak babo idziesz do lekarza i powiesz,że leczysz się na nerwicę - uśmieszek na gębusiach najczęściej pogardliwy.Twój przypadek to nie nerwica,a skąd!! ja cię babo wyleczę,masz tu kupę recept. x Ten o dziwo tak nie zrobił.Współpracował ze mną - jeden wreszcie przyznał - lekarze wiedzą o nerwicy - nazywana jest wśród nich AKTORKĄ, I TO BARDZO DOBRĄ POTRAFI ZAGRAć KAŻDĄ ROLĘ.

Dzień dobry.Witajcie kochane koleżanki. NARESZCIE:-) Poniedziałkowa burza narobiła nam wiele szkód.Całe miasto do dzisiaj odcięte od internetu,nie działały telefony kom,stacjonarne... Popalone sprzęty AGD,zalane piwnice,podtopione auta.. Ale ja cała i zdrowa:-)tylko trochę znerwicowana kłótnią z panem od internetu. Jak żyć bez niego??? Pozdrawiam Was ❤️ teraz poczytam co u Was.

Dziewczyny stawiam worek w wagoniku.Wrzucajcie tam swoje choroby,wywiozę je na suche lasy:-) xx Teraz do roboty się zabieram,faktury się przeterminują przez brak internetu. Zapowiadają następne burze:-(

Gość livia21
Ile ja wyników porobiłam na te moje nogi! x prawdziwa kolekcja - i nic,w sumie żaden lek nie pomógł - a one jakos dziwnie - to bolą,to nie - ot , zależy od stanu mojego umysłu.Stress - trzeba uciekać,trzeba sie bronić - odwraca psychika uwagę - nogi cię bolą.Tym razem "paskuda"przyznał,że tak bywa. x no i nie wiem,czy ciagnąć te badania. Dał skierowanie na wszelki wypadek.. ech..

Hej Jedynka - a to dopiero problemy u Was. Niech kolejna burza ominie Twoje miasto - a kysz..na wschód. x u mnie pochmurno i pokropuje, za to wieści z Sycylii - takiego zimna w czerwcu - 10 st najstarsi mafiozi nie pamiętają.

Gość globus
Witam Jedyneczko taka burza jaką opisujesz to prawdziwe szaleństwo. U mnie wokół zaczyna grzmieć aż strach mnie ogarnia. Dobrze,że za Tobą wszelkie utrudnienia i wróciłaś do naszej paczki:) x Livio dumam nad tym samym ...robić badania czy nie!!!!:) decyzji nie podjęłam. POMYŚLĘ O TYM JUTRO!!!! zrób tak samo:) x Lunka, Ime , Marylko pozdrawiam.

Fajki Gościu - wiem,wiem..przyczyna wszystkiego. Już nie palę, a l e paliłaś - jest wytłumaczenie. x zapewne zdrowe toto nie jest, ale ile mi w życiu pomogły. Gdyby to od fajek - wyniki by pokazały. x nie mówie,że nie rzucę NIGDY - co za straszne słowo - w końcu i one zdradzą - jak wszystko zresztą, ale póki co,są dla mnie jakąś ucieczką - tak jak i kafeteria.

Już podjełam decyzję Globusiku - jadę jutro na dalsze badania - NO I CO? x Zmieniam opatrunek i widzę,że znowu nie ja ważna - szpital na 11-go - to jeszcze tyle dni pod moją tylko opieką -jutro koniecznie inna przychodnia i zapewne szybszy szpital. x Tak się dzieje.. ciągle nie ja ważna. chyba zaczyna mi już całkiem dyndać.......

Dzień dobry,witam Was cieplutko. Zaparzyłam kawę,przyniosłam chrupiące rogale,zapraszam. Zapowiada się upalny dzień. Globusiku burza nie uczyniła szkód?? U mnie wczoraj wieczorem znowu lało. Straty jakie ponieśliśmy my osobiście to spalony monitor od kompa w warsztacie.Dzisiaj będzie nowy,musiałam zamówić,bo chłopaki chcieli mój zabrać:-( Spalonego monitora mi nie szkoda,stary był:-) Bardzo Was proszę Globusiku,Livio zróbcie te badania. Pozdrówki dla Wszystkich.Pa.

Witam. Jedyneczko za kawę dziękuję. Stresujący dzień przede mną. Czekam na sobotę, wtedy odpocznę. U nas upały zapowiadają do 30 st. Znikam i pozdrawiam was wszystkie.

Gość globus
Witaj Jedyneczko. Jesteś kochana .Przygotowałaś kawusie i rogale też są. Dziękuję. Wczoraj... w sama pora ....:) wyłączyłam komputer. Nadeszła burza , chmura była czarna jak smoła ,spadło kilka kropel deszczu iii po burzy. Ufff odetchnęłam z ulgą. x Livio Dzielna Babka z Ciebie ... trzymam kciuki , ja jeszcze myślę:) x Miłego i spokojnego dnia wszystkim.

Gość Ime
Pisanie przychodzi mi z trudem,więc Was pozdrawiam serdecznie...i tylko czytam ;)

Gość jedendwatrzy123
Hejka. Ime współczuję Ci .Zdrowiej szybko,lato idzie:-) Upały od Luny wędrują do nas,nareszcie:-) Zajadam się truskawkami,bardzo słodkie i duże.Częstujcie się na zdrowie...

Gość gość
Hej Babki mam przerywnik w syzyfach , siadam w kącie słucham Margaret i piję herbatę. x Ime bywa ,że wenę przepędzą ogary w las:) wystarczy ,że usiądziesz w kąciku❤️ x Jedyneczko czy Ciebie tez dręczą migające reklamy w Wagoniku??? Ja mam ich dość:( x Trzymajmy się paaaa

Gość gość
To nie gość to ja:D

Gość globus
Co za kołomyja , na siłę robią ze mnie gościa!!

Gość jedendwatrzy123
Hej Globusiku. Tak lecą te reklamy i lecą:-) Ale tylko wtedy jak nakieruję na zielony wyraz. Arbuza zajadam,mam dzisiaj owocowy dzień:-) Pa,pa parapapa pa....uwielbiam tą piosenkę. Pamiętacie dawną wersję? Moja mamka uwielbiała ją. Pracowała w pięknej ,przytulnej kawiarence w której była szafa grająca....

Gość globus
Hej Jedyneczko pamiętam piosenkę , śpiewała ją p.H.Kunicka Ty masz dzień owocowy , a ja na NIE!!!!:D

Gość Ime
No to właśnie o to chodzi Globusiku,że siedzieć nie mogę :( Spać też nie,chyba że na stojąco ;) Mąż mi dzisiaj kupił pas na dyskopatię lędźwiową ale nie można go za długo nosić bo osłabia mięśnie Łykam prochy,żołądek i wątroba odmawiają posłuszeństwa Apetytu brak...ale truskawek sobie nie odmówiłam,kupiliśmy wczoraj cały koszyk :D

Gość jedendwatrzy123
Hej Ime. Trzymaj się dzielnie!!! U mnie znowu przeszła nawałnica.Słyszę Straż Pożarną jadącą na sygnale co i rusz... Ulice zamieniły się w jeziora,pioruny strzelały między blokami:-( Klienci oblegają nas,pompy do wody potrzebne,osuszacze.... Trzymajcie się dziewczyny. Chyba idzie następna burza...

Gość globus
O jej Jedyneczko wytworzył się jakiś kocioł burzowy:(Co dotyczy piosenki to zrobiłam burzę mózgu i przypomniałam sobie:) Otóż pierwszą jej wykonawczynią była p.Edyta Piecha. Jako młoda dziewczyna wyjechała do ówczesnego Związku Radzieckiego. Podobno pojechała za mężem. Spróbuje wkleić jej wykonanie. Piosenkę śpiewała również p.Irena Santor a nie H.Kunicka. Tytuł .....piosenka o sąsiedzie.... x http://youtu.be/fkxThgy57YA

Gość globus
Teraz wykonanie Ireny Santor x http://youtu.be/fkxThgy57YA x Ime Oj jej !!! bardzo cierpisz:( ja ostatnio przeszłam na Voltaren. Czy jest skuteczny nie wiem bo raz boli mniej drugi raz gorzej. Ime ja jestem pewna,że bóle mi się wzmagają jeśli jestem przeziębiona. Lekkie zmarznięcie od razu atakuje mi kręgosłup. Czy masz podobne odczucie??? kuruj się , musi być OK. x Livio Jak było na badaniach??? wszystkie udało się zrobić??? x Marylko pozdrawiam i czas na odwiedziny :) x Lunka Jutro sobota więc zgodnie z tym co napisałaś w końcu złapiesz oddech:) x Hej wszystkim.