Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwester22

prezent dla rodziców

Polecane posty

Wiem że temat oklepany ale bardzo proszę o pomoc. za nieco ponad miesiąc mam ślub i kompletnie nie wiemy co kupić rodzicom na podziękowania oczywiście oprócz kwiatów. myśleliśmy o weekendzie w spa ale ceny są zbyt wysokie,choć chcemy wydać nie mało bo ok 1000 zł na parę. może polecicie mi jakiś hotel sprawdzony gdzie jest przyjemnie i nie drogo?? bardzo proszę czy też inny pomysły mile widziane.

Gość sprawcie im
willę z basenem,super auto a dla starej pudernicy dobre ruchanie 🖐️

Gość nie...???
to moze staremu jakas mloda cipe a starej pizdzie mlodego zigolo:D

Myślę, że za 1 tys. już da się coś ciekawego zorganizować w jakimś ośrodku SPA, musisz szczegółowo rozejrzeć się za ofertami :-) Pytanie tylko, czy Wasi rodzice to lubią? Moi na pewno nie wykorzystaliby tego prezentu, ojciec pewnie by stwierdził, że to babskie sprawy, teściowa narzekałaby na podawane tam jedzenie... ;-)

Gość Irhha
Ja chciałam z moim przyszłym to samo zorganizować, czyli SPA (ale wiedziałam, że tatusiowe nie będą się do tego nadawali). A w ostatniej chwili dostałam namiary na drzewo genealogiczne w prezencie naszej całej rodzinki - takiej jabłonki. Zamówiłam dwa drzewka. Są przepiękne. Trzeba tylko zajrzeć na ogrodybasi.pl :)