Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka nie zna granic

Po co niektorzy wstawiają na TO forum swoje zdjęcia??

Polecane posty

Gość sossss nauczyciel
Nie pamiętacie przypadku sossssa?? Intrusktorke pewnie to samo czeka, bo przeciez wszystko wskazuje na to ze chce zostac gwiazdą kafe.

Gość Moxi
instruktorka... --> fakt, ale trzeba przyznać jej odwagi ;) z tego co zauwazylam jej wpisy sa strasznie chamskie, moze w realu tez presentuje taki sposob bycia :)

pewnie nie tylko zdjęcia lubisz obrabiać. Mam pomysł załóżcie nowy temat wklejajcie swoje foty ludzie na kafe wybiorą które najlepsze i temat się zamknie

nie, to wy chcecie żebym została gwiazdą kafe. Zaczepiacie mnie, próbujecie obrazić. A to z powodu nicku, a to że jestem brzydka, zaraz znowu, że głupia. Mam was dokładnie w dupie.

Gość Moxi
prezentuje*

Gość andzia gandzia
INSTRUKTORKO UCZ NAS !!!!! JAK PRZEZYŁAS SWOJ PIERWSZY STOSUNEK ANALNY, CZEGO SIE WYSTRZEGAC CZY BYŁO WARTO Z TWEGO PUNKTU WIDZENIA ????

Gość o o o o o o o
ej bez przesady, głupia jest to fakt ale nie róbcie tak jak z sosseem. to już jest chamskie.

no wiem że masz nas w dupie i z czego widziałem nie tylko nas:) Moxi co Ty na mój pomysł?

Gość ojjj nie to nie tak
Nie masz nas w dupie, czego dowodem sa twoje zdjecia w stopce :D :D :D Przecież wsyzscy widzimy, jak dążysz do prestiżowego stausu gwiazdy kafe ahahaha :D

Gość andzia gandzia
INSTRUKTORKO UCZ NAS !!!!! JAK PRZEZYŁAS SWOJ PIERWSZY STOSUNEK ANALNY, CZEGO SIE WYSTRZEGAC CZY BYŁO WARTO Z TWEGO PUNKTU WIDZENIA ????

Gość no i co z tego??
gdybyś miała w dupie to nie odpisywałabyś każdemu kto tutaj pisze:D pewnie masz nieudane życie a tutaj szukasz zainteresowania i uwagi.

prześmiewca dzieki za ocene riposty:)

Gość no i co z tego??
flash - wymiękam od twoich komentarzy :D

O co chodzi z tym/tą Sossss?

Gość Blady Stefan
dziewczyna i wszyscy rozsądnie myślący czytelnicy mają z was niezłą polewkę Prosiła was o podanie argumentów na "nie" i gdzie one są? Nawet jeśli rzeczywiście wstawiający foty chcą sie dowartościować to tylko i wyłącznie ICH SPRAWA każdy normalny człowiek przejdzie obok tego obojętnie. Wy nie możecie bo was to boli a z jakiego powodu można sie tylko domyslać...

Gość o o o o o o o
instruktorka, co z tego że usunełaś foty, one już są na dyskach kafeteriuszy :D oj głupio co?

Gość myssliwy
a ja mtysle ze to jakas patologiczna lalunia, robi w bajzlu albo cos. bo najpierw wkleja swoja morde pozniej dupe no nie wiem

Gość Blady Stefan
Mnie jest bardzo szkoda takich ludzi jak instruktorka, którzy kreują się na wielką gwiazdę internetu a w realnym życiu są szarymi niezauważalnymi istotami ale nie nam to oceniać, miejcie trochę rozumu.

usunęła foty bo poszło łatwiej niz usunięcie tej ręki z d**y

Gość myssliwy
no to wklej pizdzisko zobaczymy czy mocno zdezelowane

Gość Moxi
Oj, niech sobie daje fotki :) Po prostu my uznaliśmy, że to jest niezbyt mądre, ale skoro ona chce sobie wstawiać, niech wstawia, faktycznie- nic nam do tego :) My tylko wyrazlilismy swoje zdanie, bo fotki sa przerobione- i nie tylko mowimy tu o instruktorce ;)

Gość myssliwy
bo co to dla ciebie toz taka idealna jestes