Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka nie zna granic

Po co niektorzy wstawiają na TO forum swoje zdjęcia??

Polecane posty

:O

Gość facett na foruum
te stare debilki po to żeby sobie posłodzić a niektórzy (projekty) po to by być bardziej autentycznym projektem

SZCZYT DEBILIZMU :O :O :O

Gość pocom to sie
nogi nocom

levviatan, ty sie lepiej nie wypowiadaj, bo jestes jednym z tych najmniej inteligentnych na forum :O :O 1. przpadek sossssssa niczego was nie nauczyl? 2. sex intruktorka - taki a nie inny nick + jakieś debilne zdjęcia = pożywka dla zboczeńców :O

Gość to nie ja założyłam topik
ale i tak napiszę... to w tym złego, że: - forum, na którym nie trzeba się rejestrować, przyciąga świrów myślących, że są anonimowi i mogą wyżyć swoje frustracje - niektóre debilki wklejają zdjęcia swoje i swoich dzieci, po czym podają dane osobowe :O tylko kretyni nie rozumieją, czym to grozi - zdjęcia są zapisywane na kompach innych debili, po czym używane w celach seksualnych, lub by zaszkodzić forumowiczkom

Gość ssssddcc
jaki przypadek sosssssa?

dziwni jestescie:D na facebooku, naszej klasie itd po 1425245245 fotek a jak tu ktoś wstawi to debilizm? :D🖐️ przypadek sosssa to się może każdemu trafić kto kiedykolwiek swoje foty w necie umieszcza. więc do autorki mam pytanie, co tak się bulwersuje komicznie, masz foty swoje na fb, naszej klasie itd?

" - niektóre debilki wklejają zdjęcia swoje i swoich dzieci, po czym podają dane osobowe tylko kretyni nie rozumieją, czym to grozi" pytanie, masz foty swoje na fb , naszej klasie?

na owady nie ma rady chce sie rzec, ale masz racje w tym ze ryzykowne jest wstawianie zdjec na takim forum jak to, natomiast to czy ktos chce wstawic swa fote to jego decyzja i nic nam do tego.

Jeśli ktoś decyduje się na umieszczenie tu zdjęć to musi wiedzieć, że bierze na siebie odpowiedzialność za to, co ich działanie może sprowokować. To jest osobisty wybór każdego i nic wam do tego. Dodałam swoje zdjęcia, bo nie boje się podpisać pod tym, co mówię. Nie jestem jedną z marnych pomarańczy, które zmieniają imiona jak rękawiczki, są tylko zlepkiem literek. Dlaczego to oni najczęściej krytykują zdjęcia innych? No właśnie.

Gość to nie ja założyłam topik
nie, nie mam zdjęć swoich ani tym bardziej mojego dziecka na żadnym durnym portalu

Gość ecree
sporo tu przygłupów, to i wstawiają...

Gość Panna LL
Bo chcą się dowartościować, jest tu kółko paru 40latek, które sobie słodzą i wchodzą w dupę : "o jakie ładne zdjątko" "o jak młodo wyglądasz" a innych potrafią zmieszać z błotem za odmienne zdanie na jakiś temat:-O

Gość niech ktos powie
jaki byl przypadek sossssssssa?

Gość ccc ja ja
"Nie jestem jedną z marnych pomarańczy, które zmieniają imiona jak rękawiczki, są tylko zlepkiem literek. Dlaczego to oni najczęściej krytykują zdjęcia innych?" a bez zdjęcia się nie dało? ha ha ha

skoro nie masz to ok. mądrze ale ten twój bulwers odnosi się to zapewne 90% populacji europy w wieku 15-40 lat🖐️ to już normalka. i jesli ktoś ma 124144314 fot na fb,nk to co za różnica jak tu wstawi 2-3? żadna.

Gość Billyyyy
Myślą, że są ładne i podniecają się jak ktoś im napiszę -wsadziłbym ci suko- No cóż taka patologia. A ta sexcośtam pewnie ucieszyłaby się jak ktoś w pracy albo z rodziny zobaczyłby jej zdjęcie z takim nickiem:-O

Gość niech ktos powie
czemu?

Gość Billyyyy
I jeszcze ta pogarda dla -pomarańczek - :D No tak bo mieć zaczerniony nick to jest mistrzostwo świata i powinny za to dostać medal:D

Niezbyt wysokich lotów miejsce i większość siedzących tu ludzi również. Nie ma żadnego uzasadnienia wstawiania swoich zdjęć w internecie gdziekolwiek by to nie było, ale widać niektórym daje to satysfakcję. Są i tacy.

Panna LL a co, 40 latki mają już szykować sobie miejsce na cmentarzu? Każdy się starzeje, jeśli myślisz, że jesteś lepsza lub wolno ci więcej z powodu swojego wieku, to jesteś po prostu głupia.

Gość Billyyyy
Była tu taka jedna nie pamiętam nicka, która umieściła zdjęcie sosssa na demotywatorach z obraźliwym komentarzem