Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabardzopracowita

post o złych życzeniach - kto też tak ma?

Polecane posty

Powiem wam tak - wiem, że bardzo wiele osób teraz źle mi życzy - taka prawda jest powiem. Ale czy to ma sens? Ostatnio trochę pisałam wiecej znowu na moim ulubionym forum i wiecie przykro mi, że najchętniej by mnie stamtąd wyrzucili. Zamiast się dołączyć to wypad. I wiecie - ale oni mnie nie doceniają. Gdybym miała samochód - nie to jest bez sensu pomysł, ale gdyby KOMUŚ SIĘ CHCIAŁO to ja bym była muzykiem wiecie. I przez to nie umieją mi dać rady bo ja uważałam że w świecie nic się nie liczy i w życiu nic nie ma sensu tylko... muzyka wiecie. Przypuszczam, że trochę szkoły i byłabym niezła. A także lepsze książki wiecie. Nie trudne tylko łatwe i dużo różnych melodii i te wszystkie szkoły - jakie one są dziwne. Ale wiecie znowu - która polska orkiestra się w świecie liczy? Żadna chyba, nie? Jakieś nagrody mają to w ogóle. No i nie umieją mi dać rady i są niepocieszeni. Ja też bo nie o to mi chodzi. Pewnego dnia sobie pójdę bo co mi zostaje ale jeszcze im trochę posmucę tam. Jedną bym rzecz im musiała napisać ale nie mogę i tyle. I wiecie - w sumie jedyne czym mogą być wyciągnięci to rodowody od psów. W Polsce od DUCHA świętego - ale kiedyś , że nie mają Rzymu, a ci tam wszyscy od zwierząt. Jakie to jest straszne. Dlatego są rodowody od szatana też i po szatanie wiecie dużo ludzi powie DUCH ŚWIĘTY - no Duch święty Pan Bóg im da - ZWIERZĘ zostaje i przegląd zwierząt i tak do góry wiecie. I tyle. I to będzie jedyna taka formacja na świecie - nieżywych schabuf - czyli Kościół polski - wszyscy od Ducha świetego. No i tak zostaniecie państwem, a od Maryji Rosja będzie i tyle. I nikt więcej. Tak ogólnie. Polska nie bo wszystko przez kasę, nawet Maryję przez kasę macie. A Dzienniczek to też tylko w Polsce mogło być napisane bo to wiem i tyle.

Gość Undo redo
owca znowu ty??? :o

No ale wiecie - jak ja miałam być NORMALNĄ KATOLICZKĄ - na to nie było szans, ale na chrześcijankę były szanse w państwie gdzie wszyscy mają rodowody w przyszłości od DUCHA ŚWIĘTEGO. Matko. Każdy po kolei - - Maryja, Pan Jezus i Duch święty. Jeszcze będzie jedna osoba - to Żydzi będą mieć ten rodowód a tu nic. Tylko Maryja - pojedyncze osoby Pan Jezus. Jak ktoś będzie miał Pan Jezus i Duch święty to geniusz to będzie to tutaj. A jak Trójcy Świętej ktoś będzie to zostaje mu ucieczka w sumie. No tak jest. Jeszcze może być Maryja i Pan Jezus jak ja. Jak to osiągnąć - trzeba mieć Wszystkich Świętych. Ich można mieć bardzo prosto, ale nie mogę napisać jak. Trzeba sobie samemu wymyślić. Albo jeden święty, drugi, trzeci pasuje - 3 świętych i wszystkich świętych można mieć. Tak sobie myślę. I tyle. No co tu jest jeszcze - tylko Sakramenty nic poza tym. I sekty. Kamelia na przykład :(

Teraz sobie popatrzcie ilu Arabów idzie do piekła - CAŁE MASY. Najwięcej. Żydzi to tam różnie, ale Arabowie masowo są potępianie. Chrześcijanie także - protestanci. Katolicy tam najróżniej i tyle. Hinduizm - rodowody od zwierząt. Jak ktoś nie szanuje zwierząt to po nim w sumie. W Polsce zwłaszcza od Ducha świętego rodowód ma katolik. Nieźle. Ale taka jest litość Boga nad człowiekiem i tyle.

:(

JEDYNE CO IStNiEJE NA ŚWIECIE TO RODOWODY. Ja tak uważam. Pamietajcie. Lepiej mieć rodowodód 1 od Trójcy świętej niż 2 i wiecie wtedy zostaje drugi od Maryji i gra. Ale zanim to nastąpi. O ho ho tyle czasu. :(

Wiecie - są takie babki w Polsce, że dzieci mają i wiecie rodziny i wszystko OK i one nie są od Maryji. Straszne. A np. jedna babka jest po rozwodzie i ona jest od Maryji. Takie to jest dziwne wszystko. A tamta nigdy nie będzie - od Trójcy świętej i Maryji. I może być w Polsce - chyba od niej zacznie się Trójca święta w Polsce kiedyś, żeby nie było że nie ma rodowodód od Trójcy Świętej tu. I póżniej od Maryji. A powinno być odwrotnie wiecie. Nie wolno z wyższego na niższy iść tylko odwrotnie, ale można będzie mieć taki rodowód też. Może już można? Kto wie? Oby. Bo to przydatne jest. A ja mam 2 te same i tak już zostanie bo bym oszalała chyba i tyle. I tak zawsze byłam od Ducha - przez Polskę :( A miałam być od Pana Jezusa. Ale gdzie mnie dali i tak dalej.

Czyli wniosek patrzcie - w Polsce dopiero po rozwodzie jesteś dobrą matką. Przed rozwodem możesz kurde nie wiem... nie wiem czy któraś baba będzie miała bez rozwodu tu rodowód od MAryji. Dopiero wtedy się dziećmi zajmują. Może pojedyncze osoby a tak to stała praca i mąż. A ta stała praca bo dzieci urodziły. STRASZNE :(

Zobaczcie jak to widać że facet ma zarabiać na dzieci, a babka dziećmi zajmować - zawsze tak uwazałam i co z tego? Za to coś się należy - i tak jest. I tyle. I wiem co.

Ale tego wam nie napiszę bo po mnie a tak nie i tyle.

:( :( :(

I patrzcie jaki to jest paradoks czasem - dopiero jak się rozwiedzie to widzi że ma dzieci, a tak to nie widziała że dzieci ma. I niektóre takie są. I jeszcze są katechetkami słuchajcie. A od kogo może być Jania z kafe? Od Ducha Świętego, co? No zgaduj zgalula. Proszę bardzo. Czy przy rodowodach potrzebne są egzorcyzmy to nie wiem. Może ? Nie wiem.

Gość Dostojny
witaj Owieczko Boza a Ty masz rodowod?

Gość osobabardzopracowitaaaaa
No ja jestem od Maryji i Pana Jezusa, ale nie tylko. Ale od Ducha już nie jestem. NA SZCZĘŚCIE wiesz. Bo w sumie od diabła chyba, ale od Ducha byłam. Wielkiego Ducha - jak w USA. I tyle. :( A Ty od kogo jesteś? Pasuje od demona jakiegoś. Od Złego Ducha, ale może od zwierząt coś dostaniesz. Nie wiem. Zostają egzorcyzmy i tyle. Miejmy nadzieję, że na zwierzę zasługujesz. Dalej święty i tak dalej i dalej... A może nie mam racji? Nie znam Cię. Chciałabym mieć pracę w rodowodach ale też to nie będzie moje zajęcie. Już jest cała mapa wiesz jaki będzie świat - kto jest od kogo jak się przemieszczać, żeby się nic nie stało i tak dalej... Np. Ameryka Południowa co z nimi? Gdzie oni pasują? Ja wiem gdzie żeby nie byli odcięci od świata. Hiszpania powiecie. No tak nienawidzą tej Hiszpani że coś strasznego właśnie. A papieża Polaka. Nie wiem. Ale krew pasuje - powiedzą, że za te pielgrzymki do Am Południowej i że ich poprawił. No właśnie - to by trzeba zbadać co tam zostało z tych pielgrzymek. Jakiś album w Polsce o pielgrzymkach papieża by się przydał i mają jakieś znaczenie na zachodzie, a tak? I kazania jakie powiedział bo oni słuchają a tu są tylko śpiewy bo widzę właśnie. A kazanie? Kazanie musi być i tyle. I spowiedz.

Wyjazd do Am. Południowej to w Polsce jest rodowód maryjny zawsze. Za Hiszpanię nie , ale za nich tak i tyle. No jeszcze zależy, ale tak może być czy będzie. Nie wiem może za Hiszpanię też. A powinna być Trójca święta. Ale cymbały ja nie mogę. Jak w Polsce. Na razie mają Maryję i to jeszcze tak, ale i tak lepiej niż w Polsce powie Pan Bóg - Duch Święty po tylu latach, ale osiąg. A Zachód? Jedno zwierzę, ale Trójca Święta i to jest Ok. Gdzie jeszcze jest Maryja jako główny rodowód? Proste i zostaje Afryka - zwierzęta. Arabowie od Maryji powinni być. Jakie mają na to szanse i koniec. I Chiny jeszcze - to od zwierząt zasadniczo i tyle.

Rzym to jest rodowód od wszystkich świętych. Jedna kanonizacja to jest a powinna być Maryja. Ale od razu tak było - gdzie tam sw. Piotr a Maryja. Jeden bezsens od razu, żeby nikt nie płakał. Bo za to by pozabijano papieży a tak mogą być. Wszyscy im się przyjrzą co to za jedni. I znowu Brygida Szwedzka będzie wszystko łączyła. taka ważna święta. Tylko jeden święty będzie ważniejszy od niej i nikt więcej. Tak dobrze rządziła i zawsze będzie sobie rządzić i tyle. A miała szyć i wszystko inaczej, a tak? Zobaczcie - ale jedno pasuje - Polska same klajdy, nie? Nie trzeba wszystkiego rozumieć wiesz. To nie jest najważniejsze. Możesz wszystko rozumieć i nic nie rozumieć, a mozesz być tępakiem i całkiem nieźle żyć. I tyle :(

Brygida Śzwedzka może być wszędzie, ale wnie w Niemczech. Ciekawe czemu? I wszystko by grał, ale musiała się wydać za jakiegoś tam. JAKA GŁUPIA i po niej myśleli w Niemczech. NIe - święta. Nie no to był zawał. Jeszcze ma święte dziecko, żeby nie było, że wszyscy bez wartości. I tylko to ją ratuje. Ale ratuje i juz.