Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yfghvfvbnvbvbvbgfhfghghfghfhfh

nieudane randki z neta

Polecane posty

moje: 1. chlopak niesmialy ja kiedys tez bylam bardziej niesmiala , malo gadalismy, bylo duzo niezrecznej ciszy, o dziwo bylo nawet pare spotkan... 2. pierwsze spotkanie na spacerze w parku, drugie i kolejne tez, ile mozna chodzic non stop po parku, w dodatku tym samym, na tzrecim spotkaniu uklakl przede mna w tym parku i spytal czy bede jego dziewczyna.... a w koncu okazal sie nie do konca szczery

Pewnie chcial prosic o reke, ale trema go dopadla i spytal o chodzenie ... dlatego tyle sie wczesniej po parku nachodziliscie ... trening czyni mistrza.

Gość wrocilam z zakopca
ja osobiście byłam na jednym jedynym spotkaniu z gostkiem z neta i okazał się całkiem w porządku gostkiem :) jak chcesz to ci go oddam :)

Gość Anka .@
A moja udana:) pierwsza hm a następne? To się okaże

skoro okazal sie w porzdku to czemu chcesz oddac? :P opisujcie swoje randki z neta :)

yfghvfvbnvbvbvbgfhfghghfghfhfh - to facet okazal sie OK, my nic o zakopcowej nie wiemy :x

Gość wrocilam z zakopca
jest w porządku ale ja chyba patrzę na wygląd a on nie jest taki zły,ale nie mój typ :P opisac? ok. umówiliśmy się na przystanku, nieco się spóźnił ale ok, wkurzyłam się, pobiłam go pięściami i byliśmy kwita :D poszliśmy do klubu, posiedzieliśmy,potańczyliśmy,posmialiśmy się, przysuwał się bliżej i bliżej,szukał pretekstu by mnie dotknąć w końcu mnie zaczał całować.odprowdził na przystanek,pocałował i tyle fajerwerek czyli nic szczególnego, oddam jak chcesz :)

Gość szkae
"chlopak niesmialy ja kiedys tez bylam bardziej niesmiala , malo gadalismy, bylo duzo niezrecznej ciszy, o dziwo bylo nawet pare spotkan..." czyli to nie tylko jego wina, ale i twoja "ile mozna chodzic non stop po parku" to trzeba bylo cos samej wymyslec

"jest w porządku ale ja chyba patrzę na wygląd a on nie jest taki zły,ale nie mój typ" - czy moge spytac o wiek niewiasty? ;)

Gość wrocilam z zakopca
DeMorai - 19 . ostatnio się natknęłam na przykrej prawdzie,że jednak to wygląd powoduje u mnie skurcze mięśni w brzuchu i natłok kolorowych myśli jak zobaczę jakąś śliczność. niestety.

@ wrocilam z zakopca - mozliwe, ale gdybys np. pozniej sie spotkala ... to i tak charakter, osobowosc przyciagna, albo odepchna. Ja np. w ogole nie zwracam uwagi na wyglad ... wyglad analizuje jedynie w kwestii ... wplywu na psychike, bo wiadomo, ze wlasne zdanie na swoj temat determinuje zachowanie. Jesli ktos ma o sobie dobre zdanie to jest na pewno lepsza osoba do partnerstwa niz zadufany/a w sobie pieknosc ;)

Gość wrocilam z zakopca
hm... ja wiem,że moje myślenie jest beznadziejne, ale dosłownie jak widzę takiego boskiego faceta i to z jakąś panienką, na której miejscu mogłabym spokojnie być to mnie rozsadza i powoduje to u mnie frustracje. porównuje taką sliczność do kogoś np. do kolegi który o mnie zabiega i myślę sobie,że to nie jest to, bo ten kolega nie ma tego co ma śliczny gość. poprostu ktoś przystojny wydaje się być bardziej interesujący i tyle. :)

Po prostu uwazasz, ze atrakcyjnosc fizyczna czyni czlowieka ogolnie atrakcyjnym. Nie wiem jak Twoje doswiadczenia z ludzmi sie przedstawiaja ... ale pewnie w koncu odkryjesz, ze nie o to w zyciu chodzi. Zreszta kazdy czlowiek jest inny, jeden przystojniak to facet, ktory godzinami przesiaduje na silowni, patrzy co piec minut na swoje odbicie w lustrze, napina miesnie ... itp. ... a inny to taki, ktory aktywnie spedza czas - jazda rowerem po lesie, splywy kajakami, itp. ... zatem ... jak juz wspomnialem ... to charakter ksztaltuje nasza sylwetke ;)

Gość wrocilam z zakopca
a myślałam,że ty baba :) hm, ale ja to wszystko wiem, ale jestem uparta i uwierz mi,że nie jest mi z tym faktem dobrze. ale jak tu się nie oprzeć urokowi takiego slicznego mężczyzny co i jest bardzo fajny ? oczywiście nie skreslam nikogo po wyglądzie,ale ogólnie bardziej interesujący wydają się być przystojni. ale nieważne w sumie.

Juz 2 raz mnie dzis wzieto za kobiete (babe) :o :D To walcz ze soba ;) Mnie fakt, ze kobiety preferuja typy atrakcyjne w ogole nie przeraza, bo to zadna trudnosc stac sie typem atrakcyjnym, dzieki czemu posiada sie pewne zdolnosci manipulacyjne ;) Ale dla wlasnego dobra ... lepiej zmienic priorytety.