Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna idzie:):):::)

ciąża czy nie ?

Polecane posty

Gość wiosna idzie:):):::)

spoznia mi sie okres,3 dni dopiero, ale zawsze jest regularny z wyjatkiem ostatniego miesiaca kiedy dostalam @ 6 dni przed terminem,cykle jenak mam w granicach 25 - 2 6 dni, dzis jest 29 a ja nadal nie mam @. przed chwila zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny, czy myslicie ze przez to ze w ostatnim cyklu moja @ pojawila sie 6 dni przed terminen to teraz moze sie spozniac ?, dodam ze staram sie o dzidziusia i sama nie wiem co myslec, moze za wczesnie na test ciazowy , moze powinnam jednak testowac poranny mocz? sama nie wiem co myslec a wy ?

Gość uuuuuugh
zrobiłaś test niezgodnie z ulotką, więc czego się spodziewasz ? test robi się z porannego moczu odczekaj jeszcze kilka dni i zrób test, ale zgodnie z zaleceniami producenta, inaczej wynik jest nieważny

Gość sra ta ta ta
nie ma znaczenia czy mocz jest poranny czy nie, jezeli jest ciaza zawsze wyjdzie, ja robilam o 20.00 i po sekundzie byly dwie krechy, a byl poczatek ciazy. kolezanka 2 dni temu robila o 23 i tez dwie krechy .

Gość lkdd
Ja robiłam 2 testy, pierwszy po 3 dniach z porannego moczu, drugi po 4 dniach po południu i oba wyszły pozytywne. Myślę że minęły już 3 dni i jeśli byś była w ciąży to raczej testy powinny to pokazać... Ale życzę Ci, żeby to jednak była ciąża. Ja za 4 tygodnie rodzę i wiem co to za radość :)