Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale o co kamannnn

bilety na euro

Polecane posty

Gość ale o co kamannnn

Kochani, zalogowalam sie i walczylam ;) o bilety na euro. Do dzisiaj jednka nie dostalam zadnego maila. czy ktos z Was tez sie staral i nie dostal info ?

Ja jeszcze nie dostałam ale to chyba jeszcze trwa to rozdawanie biletów... albo nie na czasie jestem ;) U mnie jeszcze stadionu nie ma więc w sumie nie wiem czy nawet jak bilet dostane to będzie się z czego cieszyć ;)

Gość hguigfyluf
ja dostałam juz w piątek że niestety nie wylosowałam biletów:(

Gość czyzbys miala poczte na onecie
??? bo ja, moja siostr i ojciec tez maja i zadne z nas nie dostalo odpowiedzi na maila, wszyscy pozostali wsrod rodziny i znajomych tak. zaloguj sie na stronce i sobie sprawdz, bo sie maila nie doczekasz, mysle, ze to wina onetu... maile mialy przyjsc od konca kwietnia. mnie wylosowali:) w zakladce przynane bilety jest jest mecz (aplikowalam na 6), u pozostalych, ktorzy nie dostali jest napisane "nie przyznano biletow" czy jakos tak

A widzicie, ja mam to szczęście, bo wylosowałam :D:D może i nie w loży honorowej ale jednak maila dostałam dokładnie dwa maile (bo dla męża drugi biler) jednak podzielam zdanie blondynki i nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakać :(

Ja mam na o2, nie dostałam ani że przyznano ani że nie przyznano... sprawdzę później na stronie bo teraz nie pamiętam danych do zalogowania

Gość ale o co kamannnn
ja mam na o2... ale macie racje, zaraz sprawdze! kurcze, zazdroszcze Wam, ze wylosowalyscie :). ja jestem z Poznania, stadion jest ale i tak sa ciagle jakies cyrki tam ;)

Gość hguigfyluf
Ja też na o2 i jak pisałam dostałam już w piątek:(

Gość hguigfyluf
A nie przepraszam,konto które podawałam mam na wp.pomyliłam sie.

Gość ale o co kamannnn
i dupa, nie przyznano:(

Gość a ja dostałem maila
Numer Klienta:XXXXXXXX Z przykrością zawiadamiamy, że w drodze loterii Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012 nie został wylosowany. Być może w późniejszym terminie w sprzedaży będą jeszcze dostępne inne bilety lub w lipcu 2011 roku będzie je można nabyć za pośrednictwem platformy odsprzedaży biletów. Jeśli nadal jesteś zainteresowany(a) dystrybucją biletów, odwiedzaj regularnie portal biletowy UEFA EURO 2012 na witrynie www.UEFA.com. UWAGA! Twój wniosek nie został wylosowany w loterii, a więc nie musisz dokonywać żadnych opłat. Jeśli otrzymasz możliwość zakupienia biletów w późniejszym terminie, pamiętaj, że wysyłamy wszelkie wskazówki dotyczące dokonywania przelewów bankowych wyłącznie za pośrednictwem poczty. Więcej informacji możesz uzyskać na witrynie www.UEFA.com. Pozdrawiamy, Twój Zespół ds. Biletów na UEFA EURO 2012

Gość kiiisiik
Sprzedam 2 bilety na EURO 2012 do Gdańska 22.06.2012 ĆWIERĆFINAŁ. W meczu może zagrać Polska (o ile wyjdzie z grupy). Bilety są 2 kategorii, miejsca znajdują się obok siebie. BILETY SĄ BEZIMIENNE (co gwarantuje nabywcy wejście na mecz). Cena do uzgodnienia. Kontakt zankaa55@gmail.com