Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawał hooja reszta dziada

polaczyla mnie milosc z chlopem z kafe a teraz przezywam prawdziwy dramat ;/

Polecane posty

Gość Andżela Mona
Ej Laska jakby Ci zależało to byś jednak zrobiła coś więcej...na przykład założyła topik zw stylu " hej xyz jesteś?Wejdź bo musimy pogadać"gdyby po jakimś czasie się nie odezwał to albo był tu przypadkowo albo poprostu nie jest wart Twej uwagi i go olej

Gość Andżela Mona
Ja go nie mam na sumieniu napewno ale wartoby popytać bo to tylko zbliża do wniosku,że mogł mieć tu z kimś wcześniej kontakt ale wg mnie to ściemniacz...wziął Cię pod Twoje spojrzenie na męsko damskie sprawy-przypomnij sobie o czym wcześniej gadałaś na tematach ze znajomymi na jakie on wszedł i potem go poznałaś bliżej....o czym rozmawaiłyście i czy np o sprawach seksu itd i pod to sobie opracował strategię....tak to widzę

Gość Loisa Lavoisier
Olej go!!!!! 10/10:classic_cool: Dobre und Motzne:classic_cool:

tak rozmawialam glownie o tym, ze nie wolno uprawiac seksu przed slubem, udzielalam sie tez na temacie o tragedii smolenskiej i wlasciwie wtedy zaiskrzylo... on mial adres email podany w stopce, poprosil zebym "napisala w wiadomosci jaki mam kolor oczu"... od tamtej pory jestesmy razem.

zaufalam mu, wyjawilam wszystkie sekrety.... przyznalam sie, ze mam alergie na siersc wielblada, ze nie mam pieniedzy ani ja ani moja rodzina i ze po slubie bedziemy mieszkac u niego bo u mnie nie ma miejsca..,. zaakceptowal wszystko, doslownie wszystko

Gość yyyyy ooooo
to kiedy to była jak ty sie na tych tematach udzielalaś....??Pół roku temu chyba:classic_cool:

Gość yyyyy ooooo
Hehehehe:D:D:D:D

Gość yyyyy ooooo
A skąd wiesz,że masz alergie na sierść wielbłada???:classic_cool::classic_cool: Ten co wszystko akceptuje kitem grubym zalatuje-pamiętaj:classic_cool:

Gość roverrrr
W zoo tak zwykle jest że zawsze nieopodal są jakieś zwierzęta a Twoją alergię zaakceptował bo wiadomo-cio rekin to nie wielbłąd:classic_cool:

wiersze mi pisal... i obiecal tez, ze wysle mi filmik jak tanczy :) ucieszylam sie bo na slubie bedzie pierwszy taniec :) ale wiecie co? ludzka podlosc nie zna granic. on mi wyslal filmik jak tanczy a jakis wredny haker go podmienił i wysłał jakiegoś gołego chłopa co sie wyginał prężył - myslałam, ze zwymiotuje na jego widok, byl obrzydzający

Gość Parnasus____o
Nie pozostaje Ci tylko jak wystąpić z apelem na forum jak i stosownym żądaniem:classic_cool:

Gość Parnasus____o
ale wiecie co? ludzka podlosc nie zna granic. on mi wyslal filmik jak tanczy a jakis wredny haker go podmienił i wysłał jakiegoś gołego chłopa co sie wyginał prężył - myslałam, ze zwymiotuje na jego widok, byl obrzydzający :D:D:D:D:D:D srogi typ z niego:D:D

Gość s3d4f5g6 Yrena
A skąd wiesz,że ktoś wogóle podmieniał jakieś filmy....o naiwności kobieca😭😭...zadałaś się z jakimś erotomanem,który w dodatku co innego pisze,mówi a cio innego robi.

Gość closedcapioned
Myśle,że to nic złego spróbować się dyplomatycznie porozumieć lecz jeśli on zignoruje twoje postulaty musisz go poprostu olać

Gość facett na foruum
ale co w tym prowo jest zabawnego ? bo dla mnie takie średnie :9

Gość tdm tmadjg
Ten temat jest zajebisty:) autorka fajnie pisze:d potem znów tu zajrze:d autorko, ja Cię biorę taka jaka jesteś:d