Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawał hooja reszta dziada

polaczyla mnie milosc z chlopem z kafe a teraz przezywam prawdziwy dramat ;/

Polecane posty

Gość rotary engine
A "Dziadufff" tu dostatek:P:P:P:P

Gość dodatkowy trop
cierpi na rozdwojenie jaźni i pisze sam z sobą 02.05.2011] 22:06 [zgłoś do usunięcia] kawał hooja reszta dziada siedzę sama w pokoju na fotelu, a łzy jak kryształy mi się mienią po twarzy..... 22:08 [zgłoś do usunięcia] kawał hooja reszta dziada może bym tam poszedl do ciebie i cie pocieszyl malenka czuje, ze jestes ideal kobietki

Gość rotary engine
On Ci powiedział,że Cię kochaa teraz nic sie nie odzywa????Może zaniemówił z tej miłości i należałoby go "zmusić"do mówienia:P:P

Gość Dr Hauzzz
dodatkowy trop cierpi na rozdwojenie jaźni i pisze sam z sobą 02.05.2011] 22:06 [zgłoś do usunięcia] kawał hooja reszta dziada siedzę sama w pokoju na fotelu, a łzy jak kryształy mi się mienią po twarzy..... 22:08 [zgłoś do usunięcia] kawał hooja reszta dziada No nie wiem nie wiem-prawdziwe wypadki "rozdwojenia jażni"są naprawdę bardzo rzadkie biorąc pod uwagę kliniczne doświadczenie w naukach medycznych....za tym kryje się,myślę,inna tajemnica:classic_cool::classic_cool:

Gość oceniacz 3000
12/12

Gość porąbany albo
zakochany:P na jedno wychodzi! olac!

Gość oceniacz 3000
A byłbym zapomniał-up!up!up!

mieliśmy sie spotkac w nablizszych dniach, zeby ustalic szczegoly zareczyn itp ale on sie przestal odzywac... moze jest niesmialy, moze sie wstydzi? wyslalam mu kilka filmikow i kilkanascie zdjec. on mi swoje wyslal jak stal kolo pomnika w licheniu tylko troche oddalony nie wyraznie widac :( obiecywal, ze "bedzie moim rekinem" a teraz milczy :(

Gość fo ya
Zwróć się do niego czule tu na forum...przypomnij mu o swych uczuciach....walcz o niego....!!!!!! A najlepiej to go olej.

Gość w2e3r4t5y6u7
"będzie moim rekinem"????-w jakim sensie???

nie moge tak tego zostawic, musze go odszukac bo to wartosciowy czlowiek ze swieczka takich szukac, kto sie w tych czasach nie onanizuje? no kto? pewnie tylko on. i wiecie co on powiedzial? ze to jest samogwalt ktory nie ma prawa bytu! wiecie co to chyba moja wina, bo troche marudzilam z pierscionkiem, wybieralismy razem i nie spodobal mi sie ten od niego :( a ten ktory mi sie podobal moglam dostac jak przesle kolejny filmik :( i w dodatku rozeslalam smsy po rodzinie, ze niebawem slub i co teraz... jak ja sie na wszystkich swietych rodzienie pokaze :( :(

Gość detektyffff
Coś czyje,że twój uwodziciel jest jedną z siedmiu dziewczyn z Albatrosa...ale to tylko na razie takie przeczucie jest tylko

Gość porąbany albo
no skoro taki dziaducha to o co ma walczyc..ale Ci radzą!!:P

Gość Pinokie bez nosa
ile musisz miec? czasu? zeby darowac sobie goscia?

Gość Yooozia spod łózia
Biedna...:(:(Może zadzwoń do niego????

nie rozumiecie co to znaczy byc rekinem? jak mu przeslalam ten filmik gdzie tancze to mi odpisal "od teraz chce byc twoim rekinem" no to wiadomo ze chce miec bronic nie? chce byc moim obronca moim partnerem on chce mnie bronic jako dobry rekin ktory broni swoją płotkę przed złymi wygłodniałymi wielorybami :( WHERE YOU MY REKIN? IT'S ME, YOUR PŁOTKA!!!! :(

Gość prosty jak drut:P
oddaj pierscionek i koniec! sprawy nie ma!

Gość Yooozia spod łózia
wg mnie to Dziad z gatunku tych leśnych...olej go...są niestali w uczuciach i często blefują ideologicznie(ta bajka z samozaspokajaniem się-to wg mnie lipa-On to praktykuje jak nic a i że jest prawiczkiem to druga jeszcze większa lipa)

nie daruje go sobie bo wszystko juz zaplanowane zalamie sie jak nie bedzie tego slubu :( ja go kocham dla mnie to ideał, moja druga połówka... nie moge do niego zadzwonic bo rozmawialismy jedynie przez gg albo meile a najczesciej to chcial sie umawiac na czacie na wp.pl w pokoju "samotni"... nie ma go tam... nie odpowiada na wiadomosci... myslalam ze sie obrazil o ten filmik to mu kolejny przeslalam i dalej milczy...

Gość grisza ze ukrainy
heheheheh fantazje to ty masz

Gość Sir Riczard Atenboroł
[ dobry rekin ktory broni swoją płotkę przed złymi wygłodniałymi wielorybami ] Jeśli on to tak interpretuje to z zoologicznego punktu widzenia nie ufałbym bym mu napewno!!

Gość dedektyfff
" nie moge do niego zadzwonic bo rozmawialismy jedynie przez gg albo meile a najczesciej to chcial sie umawiac na czacie na wp.pl w pokoju "samotni"... nie ma go tam... nie odpowiada na wiadomosci... myslalam ze sie obrazil o ten filmik to mu kolejny przeslalam i dalej milczy..." Jak rozumiem kiedy wybieraliście pierścionek dla Ciebie to robiliście to w sklepie internetowym a nie w realu?????Bo gdyby było inaczej to byś już miała do niego telefon

Internetowa miłosc???? Dla mnie to ten Rekin zwyklym podrywaczem byl i jest. A nie pytał Cie o Twoje osiagniecia? Majatki? Na kolejna milosc miej oczy szeroko otwarte! Powodzenia!

Gość Sir Riczard Attenboroł
Nie ufałbym mu z prostego powodu-w naturze rekiny nigdy nie chronia płotek a już w szczególności przed wielorybami-te zaś za wyjątkiem kaszalotów pochłaniają plankton,kryl itp a nie płotki....rekiny zaś chętnie płotki zjadają....stąd zalecam ostrożność:classic_cool::classic_cool:

Gość Sir Riczard Attenboroł
No chyba,że On sie utożsamia z Rekinem Tygrysim-to inna sprawa-to olbrzym z gatunku tych "łagodnych":classic_cool::classic_cool:

Gość Mareczek 44
A TO SQRWIEL!

ale ja robilam wywiad wiec wszystko mi powiedzial, nie klamie... zapytalam, czy sie mastrubuje to nie wiedzial co to znaczy, wiec mu wierze ze tego nie robi.... i wiecie co jeszcze powiedzial? ze "czekal na mnie przez cale zycie po tym jak ranily go i wykorzystywaly inne kobiety z tego forum" tak tak wlasnie o kafe mowa. dziewczyny przypomnijcie sobie tego zranionego chlopca, ktorym sie zabawilyscie! on jest moj... :(