Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezwykłaaaaaa21

Jak mam się zachowac wzgledem tego kolesia?

Polecane posty

Gość niezwykłaaaaaa21

W czasie sesji zimowej spotkała mnie przyjemna niespodzianka chodziło o egzamin ze statystyki w dodatku na kompach w exelu Dla mnie to było piekło.Pewnie bym miała warunek jak reszta moich koleżanek. Pierwszy termin nie zdany, na drugi nie poszłam,liczyłam że to co było na drugim da na trzecim.Poszłam zestresowana na 3 z gotowcem.Niestety inny zestaw pytań.Oczywiście do 3.0 mi brakło:) idę po 2.0 w II terminie dramat. Ten zasrany profesorek mi mówi że pani przecież zaliczyła tydzień temu na 4.0.Nie mogę tego opisać co się wtedy ze mną działo.Domyślam się że ktoś tylko kto aż tak mnie kocha że ryzykuje tak dużo Minęły 3 mechy zapomniałam już o tej sytuacji Koleżanka miała gotowca na warunek.Tak zerkam przecież to moje te same błędy dokładnie te same.Pytam się skąd to ma a ona że dostała to od takiego w każdym razie gościa który mi zaliczył Co ja mam teraz zrobić? W sumie nie gadałam z nim nigdy głupio mi tak podejść do niego Czasem się na mnie gapił ale wielu chłopców się na mnie gapi Domyślam się że jest nieśmiały,ale przecież go nie bede zapraszać bo nie wypada.Co innego gdyby on to zrobił Na razie uśmiecham się do niego, koleś niestety udaje że nie widzi a jak widzi to się peszy tak słodko.Pewnie myśli że nie wiem o tym.W sumie gdyby nie przypadek to bym nie wiedziała,ale jak wiem to chce to załatwić bo w sumie uratował moja zgrabna dupcie:) W zasadzie to żaden facet nie zrobił tyle dla mnie co on Tylko że to typowy nieśmiały koleś i jest problem A może siedzisz tu i czytasz to po prostu podejdź nie ugryzę cię:)

Gość macarena macarena
a to doktorek? zaliczył ci zaliczenie? To powiedz mu, że ugryziesz go, ale na 7 randce:D Będzie się mniej bał.

Gość niezwykłaaaaaa21
to prof zw habilitowany czy może nadzwyczajny mi tam wszystko jedno

Gość macarena macarena
skoro tyle zrobił dla ciebie, to chyba zrobi TO jedno i podejdzie do ciebie. Facet zainteresowany stara się poznać kobietę osobiście.

Gość macarena macarena
to stary musi byc...Ile on ma lat? Nie ma prof w 37 roku zycia

Gość niezwykłaaaaaa21
No zaliczył bo miałam zaliczone.Po prostu podeszłam z indeksem on jeszcze nie widział mojej pracy bo pewnie by były problemy zobaczył na ten swój plik z nazwiskami patrze bierze index wpisuje 4.0

Gość niezwykłaaaaaa21
No dzidziuś jest

Gość niezwykłaaaaaa21
nie podejdzie bo jak widać wstydzi się kocha mnie platonicznie.nie pochwalił się zresztą nie zależało mu na tym

Gość macarena macarena
nie podejdzie..Ale nie wie, że jak nie podejdzie to traci wiele? Np wiele fajnych chwil z tobą. Ponadto facet jak kocha to podejdzie. Nie chwalił się? Komu? Kolegom w pracy?

Gość macarena macarena
nie pochwalił się ile dla ciebie zrobił? Może powinien podejść i pochwalić się. Będzie miał pretekst. a ty dowiesz się co zrobił. Bo jasnowidzem nikt nie jest...

Gość estreellkkaa
ale że co profesor za darmo dał ci zaliczenie czy jakiś gościu który się w tobie buja napisał za ciebie ten egzamin bo nie rozumiem:)

Gość niezwykłaaaaaa21
nie pochwalił się bo za dużo ryzykował

Gość macarena macarena
esterelka ja tez już głupiałam.. a myślałam, że rozumiem:) jakiś koleś co się w tobie kocha załatwił ci zaliczenie o profesorka? Bo tak chyba trzeba rozumieć.. skoro tyle zrobił, to niech w końcu zrobi coś dla siebie;), dla was:D i przestanie się gapić tylko podejdzie do ciebie.

Gość niezwykłaaaaaa21
Widocznie taki jest zakompleksiony skryty nie wiem. wiem natomiast,że podejdę do niego chociaż mu to dziękuje powiem.Potem się go spytam pewnie chciał byś mnie gdzieś zaprosić

Gość macarena macarena
robi się ciekawie jak w książce.. za dużo ryzykował???? No to kocha..Ale powiedz mi jaki sens ma jego robienie coś dla ciebie, skoro on ci o tym nie mówi? No właśnie... To nie wiesz o tym. A szkoda.

Gość turbowiec
a ile ma lat ten facet? jaka to uczelnia?

Gość macarena macarena
zakompleksiony? Nie wierze. Inaczej nie stac by go było na ryzyko:) Musi sam wierzyć w siebie. Skryty? A to prędzej... Ale jeśli osobie najbliższej swojemu sercu nie mówi tego co dla niej robi...to traci. Wiesz może czyta:) Skoro siedzi w exelu to może i w wordzie, i kaffe;) I podejdzie do ciebie, bo nie ugryziesz go-patrz post 1:) Aty mu podziękujesz. A dasz mu buziaka:D?

Gość turbo macarena
Fajny facet. Tak tobie pomaga. No ale nie twój, bo się boi podejść;/

Gość turbo exel
dziś uwierzyłem, że są na świecie rzeczy, którym nie śniło się filozofom.. Na jakiej uczelni??

Gość niezwykłaaaaaa21
Napisał za mnie egzamin na drugim terminie tym normalnym. Z punktu widzenia dziadziusia wyglądało to tak jak bym przyszła po prostu po wpis

Gość macarena macarena
u nas też tak było, ale się wydało. Facet miał pamięć do twarzy i widział nową na uczelni. Nie wiem jakie były konsekwencje.

Gość macarena macarena
z drugiej strony trafiła ci się bardzo romantyczna historia. Nie zna ciebie osobiście, robi takie rzeczy, dla ciebie. A nie podejdzie:D do ciebie. Co za koleś:P

Gość Monion ,
Jeśli to profesor to chyba zrobił to tylko żebyś zaliczyła a jak jakiś koleżka to podziękuj mu i zagadaj .. wiesz .. cicha woda brzegi rwie .

Gość niezwykłaaaaaa21
Widocznie jest zakompleksiony tylko w kontaktach z kobietami Uratowało mnie w sumie to że prof kazał stworzyć folder na serwerze takie zabezpieczenie.Ja naturalnie nie wiem o co biega, nie zrobiłam tego To tez był tylko jeden folder ten z przed tygodnia z moim imieniem i nazwiskiem nazwą grupy bez numeru indexu

Gość macarena macarena
monion jak ona ma mu podziekowac? To on musi podejść, do płota jak kargul. Nie będzie krzyczała do niego na uczelni- dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ponadto dziwna sprawa. Ze się profesorek nie skapnął...na mojej uczelni sprawdzano fote z indeksu i osobe przy biurku jak był egzamin, czy twarze pasują:)

Gość Monion ,
podejść to nie można ? .może on na to czeka , bo jest właśnie nieśmiały . ? ktoś musi zrobić pierwszy krok jeśli chcesz to rozwinąć . a może on chce wzbudzić takie napięcie. ? ; DD

Gość turbo exel
skoro on za ciebie zdał ten egzamin to musi tak czy siak ciebie nauczyc:P tego exela.. I już macie powód do randki: Jak podejdzie to poproś go o korki;)

Gość turbo exel
Ona ma do niego podejść? A skąd ona ma wiedzieć, że on tego chce? Musiałby się uśmiechać tak żeby pastę na zębach pokazać;) bez usmiechu to wiesz, może ją facet ugryzc..

Gość macarena macarena
chce wzbudzić napięcie:D?