Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezwykłaaaaaa21

Jak mam się zachowac wzgledem tego kolesia?

Polecane posty

Gość Monion ,
to ja nie wiem .. pisałaś że się patrzył .. czasem niektórzy wstydzą się nawet uśmiechnąć a za taki gest to przecież nawet wypadałoby podziękować. ;] ja nawet spytałabym po co to zrobił . i gadka rozpoczęta . tak .. stopniuje napięcie żeby Cię bardziej zaintrygować .. heh .. ale to moje fantazje już chyba wzięły górę. ; p

Gość niezwykłaaaaaa21
Mniejsza o to jak.widocznie jemu to wisi mam co rok pełen komplęt ludzi podchodzących w 2 i 3 terminie tym bardziej że możesz u niego spisywać warunkiem jest tylko ten folder na serwerze i tak przepisz sobie 3 zajebiście długie zadania w exelu w ciągu godziny albo odpiszesz WSEI LUBLIN Powiem dziękuje nawet może dam mu buzi, i spytam się czy chce mnie gdzieś zaprosić? Nie będzie miał wyjścia

Gość macarena macarena
Pewnie, że za taki gest wypadałoby podziękowac. Ale..o takim gescie trzeba wiedziec:) Dobrze, że ona dowiedziałaby się przypadkiem. A jakby się nie dowiedziała:)? w sumie on mógł podejść i rzec i jak zdałaś:)? No to ja ci pomogłem:D Ja myślę, że stać go nie tylko na gapienie, ale i na usmiech szczery, innym go pewnie rozdaje. Może sie nawet do profesorka usmiechał. A do niej nie może;)? Może. I ona podejdzie i powie, czy dobrze słyszałam, że zbudowałeś dla mnie napięcie na uczelni? Tzn exela?:)

Gość Monion ,
I Świetnie. ; DD o to chodzi .

Gość Monion ,
aj tam . ;p i tak życzę wszystkim miłości .. i więcej takich zagadek bo są świetne i intrygujące . ;) dobranoc.

Gość niezwykłaaaaaa21
On tego pragnie zapewne Mogę się że co wieczór sobie wali konia z myśłom o mnie albo nawet ma ołtarzyk z moim foto może tez kolekcionuję różne moje rzeczy np podpaski które czasem muszę zmienić lub np butelkę z której piłam taki typ kolesia zakompleksionego samotnego który żyje w świecie marzeń

Gość alaxuusia
mnie też jeden koleś nie chce zagadać, ciągle mnie tylko śledzi :O

Gość macarena macarena
topic jak książka. kryminał nie wiadomo o co chodzi;

Gość niezwykłaaaaaa21
Chodzi o to że pewien najprawdopodobniej zakochany BARDZO koleś Zaliczył za mnie egzamin, którego bym w życiu nie zaliczyła Widocznie samo to że mnie kocha i może coś czasem dla mnie zrobić mu to wystarcza a na uczelnie przyłaźii tylko po to żeby się na mnie pogapić wychodzi z tego A ja chce mu za to podziękować, bo na prawdę jest za co Nawet mogę za niego wyjść jak chce Widocznie on dla mnie zrobi wszystko

Gość macarena macarena
Chodzi o to że pewien najprawdopodobniej zakochany BARDZO koleś Zaliczył za mnie egzamin, którego bym w życiu nie zaliczyła ; ) Widocznie samo to że mnie kocha i może coś czasem dla mnie zrobić mu to wystarcza a na uczelnie przyłaźii tylko po to żeby się na mnie pogapić wychodzi z tego SZKODA. ŻE TYLKO TYLE MU WYSTARCZA. NIE CHCE CIEBIE MIEĆ OBOK SIEBIE? BLISKO? TAKIE GAPIENIE SIĘ TO MAŁO. A ja chce mu za to podziękować, bo na prawdę jest za co JAK JUŻ WIESZ O TYM, TO WARTO. JEST ZA CO : ) Nawet mogę za niego wyjść jak chce PEWNIE. MUSI TYLKO SIĘ OŚWIADCZYĆ : d Widocznie on dla mnie zrobi wszystko : ) JAK NA KOCHAJĄCEGO FACET PRZYSTAŁO:) ALE..PODEJSC DO CIEBIE NIE CHCIAŁ, NIE ZACZEPIŁ CIEBIE. WIEC NIE WSZYSTKO ZROBI...I ZROZUM TU FACETA ;

Gość niezwykłaaaaaa21
Wezmę od kogoś jego numer zadzwonię i wszystko wyjasnie:)

Gość niezwykłaaaaaa21
Pewnie chce pragnie tego, w myśłach się głowi jak by to było ale uważa to za utopie

Gość macarena macarena
w sumie fajny koleś;) Ale mógłby zrobic dla ciebie wszystko czyli usmiechnac sie byc blisko ciebie tak 10 cm i zagdanie samo wyjdzie z obu stron : D

Gość niezwykłaaaaaa21
Usłyszałam kiedyś od takiego jednego z roku co mnie gdzieś tam kiedyś zaprosił,że jestem za ładna po prostu

Gość macarena macarena
a chce miec z tobą dzieci? czy jeszcze tej kwestii nie omowiliscie? jak w maju to w lutym urodzi sie wam maluśki dzidziuś wodniczka:):D

Gość macarena macarena
za ładna? I nie podejdzie? to wiele traci:) To niech sie usmiechnie, abys mogła ocenic biel jego zębów. Potem zapytasz jakiej pasty uzywa:)