Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alergia u córyyyyyyyyy

Z jakich ... POMÓŻCIE proszę!!!

Polecane posty

składników przygotowujecie posiłki dla swoich 10 miesięcznych dzieci? Chodzi mi głównie o obiady. Mała nie chce jeść ich jeść, już brakuje mi pomysłów. Te posiłki to jakaś masakra. Pomóżcie.

Gość eeeext
rosołek na ekologicznym kurczaku z makaronem i marchewką kasza jaglana z mięsem z rosołu kotlety mielone oprócz tego ZAWSZE daje do spróbowania swój obiad, pozwalam grzebac w talerzu i jeś rękami i jest lepiej nic innego nie chce jeść miałam okres, że moje 1 roczne dziecko jadło tylko suche bułki i banany, bo nic innego nie chciał i kaszki na mleku a obiadu tak do 1,5 roku zjadało dosłownie 3 łyżeczki od herbaty ze słoików nigdy nie chciało nie lubi nic z jajkiem, ziemniaków nie ruszy

Dzięki za radę . A jak robisz te kotlety? Mała wypluwa większe kawałki i nie chce przełykać. Czy kotlety podajesz do ziemniaków? Pozdrawiam

czasami to nie chodzi o to co jest do jedzenia a z kim..... Moja juz co prawda ma 2 latka ale dobrze je tylko od ponidziałku do piatku z dziećmi w żłobku....a że dobrze je to wiem napewno bo to taki domowy żłobek i nikt tam kitu nie wciska...jak któreś narozrabia lub nie będzie chciało czegos zjeść, czy spać to rodzice wiedzą od razu, a poza tym od razu ciałka nabrała a w domu to na wszsytko czas ma tylko nie na jedzenie....czasami nawet do buzi weźmie a potem pluje dla psa....( bo pies sie cieszy i ona ma radochę) ....w sobotę i niedzielę to w zasadzie kakao pije, mleko, soki a je suchy chleb lub ciut zupki...

napisalam ciut nie na temat :D. Jak miala 10 miesięcy gotowałam jej wszystko w sumie. Nie kupowałam nic typowo ekologicznego. lubiła zupki ryżankę, krupnik rosołek. kawałaki brokuła do łapki ugotowanego...i ziemniaczki z masłem. Często robiłam jej ziemniaczki pomieszane z dynią lub szpinakiem a do tego ugotowane mięsko przemielone przez maszynkę z sosikiem ( wywar zaciągnięty łyżeczką maki)