Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka MJ

MJ TO IDEAŁ!

Polecane posty

Gość fanka MJ

Michael Jackon to artysta nad artystami! Jego sławne utwory to m.in.: billie jean,thriller,smooth criminal,black or white i inne. Miał także serce dla potrzebujących! Duże kwoty pieniężne wpłacał na akcje charytatywne. Co myślicie o MJ?

Gość fanka MJ
To człowiek o 100% lepszy od Madonny,Shakiry i innych fałszujących bab!

jeśli chodzi o jego artyzm mam bardzo podobne zdanie :) co do fundacji także, nie sądze by byl czlowiekiem robiącym wszystko na pokaz mysle, ze byl chlopcem uwiezionym w ciele mezczyzny, a chec przebywania z dziecmi nie wynikala z jego sklonnosci pedofilskich a z powodu braku wlasnego dziecinstwa, stracil to co najcenniejsze, nie mozna sie urodzic doroslym, trzeba przejsc etapy dorastania, jemu na to nie pozwolono, nie dziwie sie ze tak to sie na nim odbilo co jeszcze o nim mysle? niesmialy, zakomleksiony dzieciak ze statusem najwiekszej zyjącej gwiazdy naiwny, latwowierny, ufny w swiecie rekinów biznesu, nie dalo sie tego pogodzic

Gość dorotaooooooooo
Uwielbiam MJ.To geniusz,o wyjatkowej wrażliwości.Kochał dzieci,w ich towarzystwie czuł się swobodnie,dorośli Go zawiedli :(.

Gość fanka MJ
Posądzanie o molestowanie dzieci było niesłuszne! Michael Jackson kochał dzieci i spędzał z nimi dużo czasu-tak naprawdę był dzieckiem w ciele!

Gość dorotaooooooooo
Nie wierzę w jego skłonności pedofilskie.Sam mowił,ze dorosłym łóżko kojarzy sietylko z seksem,a tak nie jest.

wiem, ze gdybysmy sie poznali osobiscie moglibysmy zostac przyjaciółmi, jestem chyba do niego troche podobna a ...i jeszcze chwila o nim...niesamowita, niewyobrazalna wrecz sila autodestrukcji, Michael zachowywał sie tak, jakby nie zasługiwał na to, że zyje, a juz na pewno nie na to co ma zmarła niedawno jego wieloletnia przyjaciółka Elizabeth Taylor powiedziała o nim zdanie, które mysle w pelni mogłoby okreslic jego zycie i osobowosc "kochał wszystkich ludzi...prócz siebie" z tym jest u mnie podobnie ;)

Gość fanka MJ
Dbał także o środowisko! Jego utwór Human Nature-uczy innych szacunku do środowiska i zwierząt w nim żyjących

Gość fanka MJ
A jego utwory są hitem światowym! Moje ulubione to smooth criminal i human nature. Jeszcze bardziej uwielbiam Freddiego Mercurego!

Gość fanka MJ
A jego utwory są hitem światowym! Moje ulubione to smooth criminal i human nature. Jeszcze bardziej uwielbiam Freddiego Mercurego!

Gość klejojad
muzykę lubię, ale raczej tę starszą. co do tego jakim był człowiekiem, to nie mam pojęcia, bo go nie znałam, ale czasem mam wrażenie, że bardzo dużo rzeczy robił na pokaz wolę nie analizować i pozostać przy muzyce

Gość fdsfsdf
Yeaaah!