Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możeprzyjaciółka

Przyjaźń między nim a nią. Istnieje?

Polecane posty

Gość możeprzyjaciółka

Jak uważacie? Czy możliwa jest przyjaźń między kobietą a mężczyzną? Według mnie tak, ale pod jednym warunkiem - kiedy któraś ze stron jest homoseksualna :D Czyli generalnie nie, nie wierzę w coś takiego. A Wy ? :)

Gość pioooooooooop
hmmm coż.. jak by to powiedzieć.. przyjaźniłam sie z jednym facetem jakies 7lat.. teraz jestesmy razem od roku :)

Gość możeprzyjaciółka
No właśnie... sami widzicie. Wokół mnie jest bardzo dużo ludzi którzy wierzą, i muszę ich uświadamiać jak bardzo się mylą :D Albo czekam aż to mnie ktoś uświadomi że jestem w błędzie, za pomocą konstruktywnych argumentów :P :)

Możliwa!!!!! Mam kumpla od piaskownicy(wszędzie razem od 4go roku życia) traktuje go jak brata, on mnie jak przyrodnia siostre.

Gość możeprzyjaciółka
Jesteś lesbijką , albo on gejem ? :D

Chyba że jakimś ukrytym gejem bo ma narzeczoną a ja męża. Jak dziewczynie tylko w głowie rozkładanie nóg,przed kim tylko się da to nic dziwnego ze nie zna takiego uczucia jak przyjaźń.... Takie moje zdanie

Gość możeprzyjaciółka
Wiesz, to nie chodzi o to :) Raczej o to że pomiędzy kobietą a mężczyzną, którzy znają się na prawdę długo i dobrze, po prostu prędzej czy pozniej zacznie dziać się coś... więcej... no ;)

tak:) tylko to "coś" trzeba umieć pociągnąć dalej, bo w przeciwnym razie przyjaźń się sypie. nie to żebym się wymądrzała....

Gość możeprzyjaciółka
no właśnie, jak widzisz - przyjaźń pomiędzy kobietą a mężczyzną tak czy owak MUSI poprowadzić do czegoś więcej...

przyjaźń między kobietą a mężczyzna w moim przypadku zawsze kończyła się zakochaniem ze strony męskiej, dlatego ciężko mi w to uwierzyć, bo te relacje nie przetrwały odmowy, czyli albo wszystko albo nic

Gość możeprzyjaciółka
coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, że mam rację.. :)