Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 Hej mam nie typowy przypadek sprzątając u córki w pokoju znalazłam paczkę pieluch , smoczki i butelki dla niemowląt pytałam się co to ma wszystko znaczyć i po co jej to wszystko to powiedziała ze pieluchy nosi bo lubi i że ciała by być traktowana jak małe dziecko nie wiem co o tym wszystkim myśleć poradzicie PS: Córka ma 14 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość O cholercia... Napisano Maj 3, 2011 Może jest w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w plenerze Napisano Maj 3, 2011 mądrzejsza od mamy-'''''CURKA''''' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ja też bym Napisano Maj 3, 2011 podejrzewała że CURKA:-o jest w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 Pytałam się o ciąże kazałam jej nawet zrobić test ciążowy ale nic ona je niby nosi dla przyjemności i sama chce być traktowana jak dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Maj 3, 2011 jak to nosi?? zakłada te pieluchy na siebie?? czy trzyma w pokoju, jedno i drugie dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciez to prowo i to marne Napisano Maj 3, 2011 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 właśnie na siebie zakłada raz widziałam na niej te pieluchę jak miała sukienkę a nocy widziałam w pampersach i smoczkiem i w bodach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghfyjutik Napisano Maj 3, 2011 buhahaha od kiedy to produkuja body na 14 latki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 podejrzewam ze zamówiła z internetu lub poszła do krawcowej która jej to uszyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaa nosze wkladki Napisano Maj 3, 2011 prowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to beznadziejnie glupi temat Napisano Maj 3, 2011 ciekawe jakby sie zmiescila do tego pampersa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 to są dla dorosłych. Ale wracając do tematu zgodzić się traktować córkę jak niemowlę czy nie a jak nie to jak jej to wybić z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wreszcie fajna prowokacja :D Napisano Maj 3, 2011 traktuj jak niemowlaka, zdecydowanie. karm wyłącznie mlekiem z butelki. nie wypuszczaj z łóżka, o wychodzeniu z domu nie mowiac. zadnego komputera telewizora telefonu ksiazek znajomych itp - niech sobie pooglada karuzelke nad lozkiem. ogolnie rzecz biorac rob co chcesz z nia nie pytajac o zdanie (niemowlaka sie nie pyta czy sobie zyczy zeby mu nos wyczyscic, tylko sie to robi). itd. po trzech dniach zmieknie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdoleeeee Napisano Maj 3, 2011 to nie jest provo, to jest AB/DL heehee poczytajcie sobie o tym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 a jak już to gdzie bym mogła kupić taki wielki przewijak łóżeczko pieluchy i ubranka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proponuuje ją karmić Napisano Maj 3, 2011 bebilon pepti. Po jednym karmieniu postanowi znów być nastolatką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wreszcie fajna prowokacja :D Napisano Maj 3, 2011 a po co wielkie łóżeczko? kup normalne, niech sie w nim miesci. male dzieci spia w malych lozeczkach :D przewijak niepotrzebny, przewijaj na tapczanie albo na podlodze na kocu. pieluchy dla doroslych sa do kupienia w aptece. ciuszki na allegro lub w ciuchlandach. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka matka taka Napisano Maj 3, 2011 Curka.Dołącz do niej nos pampersy dla dorosłych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga 789 0 Napisano Maj 3, 2011 to są chyba jakieś jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dslfds9tw89 Napisano Maj 3, 2011 daj jej cycka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 jaka matka taka raczej nie skorzystam . a gdzie bym miała kupić jej spacerówke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 82Gosia82 Napisano Maj 3, 2011 Myślę że powinnaś jej kupić wózek inwalidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 a gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 wreszcie fajna prowokacja :D podaj numer gg albo e-mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wreszcie fajna prowokacja :D Napisano Maj 3, 2011 no way :D jeszcze bedziesz chciala mnie jako nianke zaangażowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no niestty tak jest i koniec Napisano Maj 3, 2011 a teraz na powaznie "mama po 30 " Od kiedy siedzisz w AB/ DL??? wiesz co to jest, ja takze wiec.. porozmawiamy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale co sie tak dziwicie Napisano Maj 3, 2011 niektorzy maja takie upodobania. Pewnie gdzies w necie sie natknela na strone taka i jej sie spodobalo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 3, 2011 coś czytałam ab zachowywanie się jak dziecko a dl noszenie pieluch dla przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 5, 2011 "no niestty tak jest i koniec" możemy porozmawiać Ma ktoś dobre kary dla tak dużego niemowlecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach