Gość oryginalna nie jest Napisano Maj 6, 2011 http://deser.pl/deser/1,111857,9549099,Dorosly_niemowlak__Stanley_Thornton__Jak_mozna_tak.html :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 7, 2011 nie ma już tej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama po 30 Napisano Maj 12, 2011 hej traktuje córkę jak niemowlę tylko bałam się wtedy powiedzieć że moja córka jest lesbijkom ma ktoś pomysł jak to wykorzystać albo jej to wybić z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asia8322 Napisano Lipiec 24, 2011 ojejku nie wierze robie to samo co Pani corka tez to lubie i ukrywam jak bardzo bym chciala ja poznac i porozmawiac o wspolnych zamilowaniach... Jesli bylaby Pani tak dobra by umozliwic mi z nia kontakt to bylabym bardzo wdzieczna. Moj email asia8322@gmail.com a gg 37149671 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iva39 Napisano Lipiec 24, 2011 E tam,to ze chce CURKA byc niemowlakiem to pikus,ja mam wiekszy problem,swojej corce kupilismy szczeniaczka i ona tak go pokochala ze dostala mleka,musze jej kupowac wkladki laktacyjne,ona tego szczeniaczka traktuje jakby byl jej dzieckiem,ja jej powiedzialam,zeby sprobowala go piersia karmic,no bo co z tym mlekiem robic? szkoda by sie marnowalo,a tak piesek je sobie ladnie pije,ale mimo wszystko cieknie jej to mleko strasznie,macie jakies pomysly jak zachamowac laktacje? Dobrze,ze wakacje sa bo nie wiem jak by ona do szkoly chodzila.Moja corka ma dopiero 12 lat,ale jest bardzo dobrze rozwinieta jak na swoj wiek,dlatego pewnie tego mleka dostala bo i uczuciowa strasznie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patriota PL 0 Napisano Wrzesień 7, 2011 Heh też lubię pieluchy :D zapraszam na http://www.forum.diapers.xt.pl Poczytajcie tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gon 0 Napisano Listopad 5, 2012 Do wszystkich mam / ojców którzy znajdą u swoich dzieci(nastoletnich): pieluchy, smoczki itp: - Traktujcie ich jak dzieci, odizolujcie od świata na tydzień, bo więcej nie wytrzymają. - Zabierzcie ich do ciotek, znajomych ze swojej pracy, oczywiście dzieci muszą mieć pieluszkę na takie wyjście. Traktowanie je jak dzieci to może być śmieszna zabawa. Dla nieogarów; - Są body dla dorosłych, tak samo są piżamy jednoczęściowe. - Są pampersy, smoczki itp w wersji dla dorosłych. - To jest AB/DL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siostrzyczki Napisano Kwiecień 6, 2013 Mam na imię Ada i mam 12 lat.Mam siostrę(kochaną) Weronikę, która ma 13 lat.Obie uwielbiamy chodzić w pieluchach.Nam to nie przeszkadza.Razem ze wspólną przyjaciółką jesteśmy AB/DL.Nie wiem co wy do tego macie.Zostaw tą swoją córkę w spokoju niech nosi dalej pieluchy i smoczki bo to świetna sprawa! :D Spróbuj też przez kilka dni to zrozumiesz, że od tego nie da się odstąpić.To nałóg. AB-Adult Baby czyli zachowywanie się jak małe dzieci.Spanie w kojcach,noszenie smoczków,body,pajaców,ogrodniczek itd. DL-Diapers Lover czyli noszenie pieluch dla przyjemności.To jest tym nałogiem nie AB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smoczyca555 Napisano Wrzesień 1, 2013 Najlepsze forum o ABDL i Panty Pissing, jakie znalazłam w polskiej wersji, to forum o nazwie www.smoczek.4um.pl - wyjątkowo profesjonalne i dla dorosłych. Inne są mało ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smoczyca555 Napisano Wrzesień 1, 2013 www.smoczek.4um.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2014 czy córka dalej nosi pampersy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2014 kolejna analfabetka, czy w PL juz szkol nie ma?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 witajcie niech córka nosi nie broń jej ponieważ widocznie potrzebuje bo za wcześnie odpieluchowałaś ją , a u mnie jest to samo bo ja też noszę pieluchy , a mam lat 50 i mnie to nie przeszkadza i smoczka tez nie zabieraj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość syla89 Napisano Maj 9, 2014 Mam 24 lata i tez akladam pieluchy vardzo dobrze sie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pieluszkowy Raj Napisano Styczeń 21, 2015 moja kobieta też czasami nosi pieluchy. Na naszym blogu jest nawet kilka jej zdjęć: www.pieluszkowyraj.tumblr.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszedłem spać w pieluszce Napisano Kwiecień 1, 2015 te zachowanie jest zupełnie w porzątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hej siostrzyczki Napisano Czerwiec 21, 2015 Hej siostrzyczki odezwijcie soe do mnie chętnie was poznam mam 16 tak. :3 kocham pieluszki smoczki mleko i inne życzy. Mój mail dzidziadziecko@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2015 Wejdźcie na kafeteria forum" mieszkam za granicą i sram fiołkami bujdy biednej emigracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszedłem spać w pieluszce Napisano Czerwiec 30, 2015 do Hej siostrzyczki wejdż na temat na kaferri Pieluchy dla Dorosłych http://f.kafeteria.pl/temat/f7/pieluchy-dla-doroslych-p_1873645/109 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 28, 2015 Ja mam 13 lat i też chciałam żeby mama mnie traktowała jak dziecko Ale Niewiem jak jej to powiedzieć więc kto mi pomoże ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2015 do mamusi- a kupiłaś jej sudocrem żeby nie dostała odparzeń od pampersów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2016 Pieluchy sa super nosze je od niepmietnych czasów pewnie jestem juz od nich uzalezniony bo musze je mieć na so bie przez 24 godziny na dobe nieprzeszkadza mi to niewyobrazam sobie jakbym ich niemail na sobie jedynie wizytu u lekarza niezaladam no chyba ze niemusze sciagac spodni ja osobiście nose senni activ plus majtkowe nierobie w nie niczego po prostu musze je mieć na sobie zamiast majtek czuje siewtedy dużo lepiej a roznie to bywa w zyciu czasami zdazry się ze bedeac w miescie przyciśnie mnie rozglądam się ani wc w pobliżu ani zadnego krzaczkawiec mam ten komfort ze mogesobie pouscic bez obawy ze przemokną mi spodnie dzismialem akurat mala przygodę wracałem z zakuami przycisnelo mnie myslalem ze dojde do domu dużo niebrakowaloale ja to bywa pech zaplatay mi się klucze od mieszkania w kieszeni a tuparcie niewytzrymamza w=chwile exploduje no i niestety nic niemoglem zrobić samo zaczelo leciec i z przodu i tylu w końcu znalazłem klucz tyle ze mailem jzu pelnego pampersa wszedłem do midzkania roozpakowalem zakupy i jakby nic się iesartalo a to usiadlemsobie a to krzatalem się w kuchni i taj do wieczora kapiel i spac oczywiście ze nowiutkim pampersem i tak coodzien nadmienię ze niestety nie jestem już w wieku nasolatka ale duuuuuuuuzo starszy przekroczyem już 60 ale za nic niezrezygnuje a pieluszek pozdw=rawiam milosnikow tak trzymać pa Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 23, 2019 Chciałbym być traktowany jak mały bobas mam 15 lat kocham LEGGINSY BODY RAJSTOPY ŚPIOSZKI PAMPERSY SMOCZEK PAJACYK ŚLINIACZEK RAJTUZY PIELUSZKI TETROWE BUTELKĘ Z MLEKIEM A NAJBARDZIEJ ŁUŻECZKO DLA BOBASÓW CZOPKI A JEŚLI KTOŚ CHCE MNIE TRAKTOWAĆ JAK MAŁĄ DZIEWCZYNKĘ BO LUBIE BYĆ TAK TRAKTOWANY LUBIE NOSIĆ SPUDNICZKĘ BODY RAJSTOPY LEGGINSY PAMPERSA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wielki Elektronik Napisano Wrzesień 21, 2019 lubię abdl i jestem abdl i nic nikomu do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 28, 2019 Chce nosić pampersy ale nie wiem jak powiedzieć to mamie że lubię pampersy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 8, 2019 Gdy powiedziałem mamie że chce chodzić w pampersie to na drugi dzień pojechaliśmy do sklepu i kupiliśmy 2 paczki pampersów a mama zobaczyła że jest przecena na akcesoria dla bobasów to powiedziała że bedzie mnie traktować jak dziecko i tak sie stało bo kupiła smoczek pieluszki tetrowe butelkę dla niemowlaka rajstopy śliniaczek czopki ceratkę majtki mam 15 lat kocham życie w pampersie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orewr Napisano Październik 8, 2019 ciekawe czy mama kocha prać twoje śmierdzące siki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Październik 11, 2019 Lubie nosić pampersy na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GOŚĆ Napisano Październik 20, 2019 Zmieniaj jej pieluchy to co zrobi . a może potrzebuje trochę miłości od rodziców KUP JEJ PAKĘ PIELUCH ,zrób jej lewatywę w papersie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kacper Napisano Grudzień 15, 2019 Też moja mama Zakłada mi pampersy na noc bo kocham je nosić chociaż mam lat 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach