Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemne rzęsy

Jestem w związku a myślę o innym

Polecane posty

Gość ciemne rzęsy

Krótko i na temat - mam 21 lat, jestem z moim chłopakiem od 5. Od dłuższego czasu mam wątpliwości, nie wiem czy go kocham, irytuje mnie w normalnych sytuacjach, nie mam ochoty na spotkania z nim. Na horyzoncie pojawił się inny. Między nami niczego nie było, jesteśmy tylko znajomymi. Mimo to, dawał mi pewne sygnały świadczące o tym, że jest mną zainteresowany. Nigdy nie zdradziłam mojego chłopaka ani nie myślałam o innych mimo adorowania z ich strony. Teraz jest inaczej. Chociaż wiem, że nie mogłabym go zdradzić, zdaję sobie sprawę, że odrzucenie jego uczuć i myślenie o innym też w jakiś sposób jest zdradą i bardzo źle się z tym czuję. Co powinnam zrobić? Może macie podobne doświadczenia?

Gość I love prince Harry
Ja mam podobnie, tylko zdradzam mojego w myślach z księciem Harrym:(. A na powaznie też zaczelam zauważać u siebie takie objawy i zauroczylam sie w koledze ale na szczęście to mi juz przeszło ale nadal zwracam uwagę na innych facetów i boje sie ze to poczatek konca. Mimo to nie potrafię go zostawic, ale przeciez gdybym na prawde chciala to zrobic to bym z nim nie wytrzymala. Moze to tylko kryzys, spróboj to przeczekać bo jesli go zostawisz i nie bedzie odwrotu mozesz zalowac. Ja przeczekuje i musze powiedziec ze wszystko zmierza ku lepszemu ale wątpliwości nadal nie zniknęły. Zycze wytrwalosci i podjęcia słusznej decyzji. Dobranoc

Gość ciemne rzęsy
Przed zakończeniem związku powstrzymuje mnie właśnie obawa przed tym co będzie jeśli później będę żałować. W tym wszystkim nie chodzi nawet o innego mężczyznę, zresztą pewnie szybko mi przejdzie. Po prostu już nie wiem co do niego czuję. Przeszliśmy długą drogę, zaczęliśmy chodzić, gdy byliśmy małolatami, a teraz gdy myślę poważnie o naszej wspólnej przyszłości - jakoś go tam nie widzę.

Gość edeqwrer
Skąd jak to znam. Moja była dokładnie postępowała jak Ty. Pojawił się inny i nagle wszystko zaczęło ją drażnić we mnie, nawet najdrobniejsze rzeczy.