Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zochnaa

tolerujecie, żeby Wasz facet miał koleżanki

Polecane posty

Gość zochnaa
Man33.5 jeśli to jeszcze uzasadnisz - to chętnie się z Tobą zgodzę.

Gość Man33.5
Stary robi cie w balona

Gość zochnaa
lelupolelumpyk Ja jestem jego pierwszą poważną kobietą odkąd rozeszli się z żoną. Miał koleżanki, które sobie przez ten czas pozapoznawał, ale o żadnej nie myślał poważnie (chyba). On ogólnie musi mieć wokół siebie ludzi - taki typ.

Gość ja nie toleruje zadnych
kolezanek mojego,zadnych spotkanek sam na sam,jesi juz ma jakies kolezanki,to te z pracy i dziewczyne przyjaciela.a po co mu wiecej?jakbym sie dowiedziala,ze ostatnio poznal jakas i teraz sie koleguja to byloby dla mnie jasne,ze to w jakims celu idzie-np.zdrady.jak chce sobie z kims pogadac czy pojsc na kawe,do kina,etc to chyba ja jestem od tego wszystkiego.

Gość zochnaa
Man33.5 "Stary robi cie w balona" skąd u Ciebie co do tego taka pewność? Możesz napisać o tym coś więcej, jak to widzisz?

Gość nowy ranek.
jezeli facet ma problem z dokonaniem wyboru miedzy kolezankami a toba to juz widac ze cos tu nie gra. Nie zalezy mu na tobie.

Gość Man33.5
Szkoda mi czasu na ciebie , stary robi cie w bambuko z 20 lat mlodszymi tak to widze , ww

Gość zochnaa
nowy ranek. zawsze do tego tak podchodziłam. Poza tym ja go na siłę nie trzymam, wręcz przeciwnie. Dlatego nic z tego nie rozumiem. Widujemy się praktycznie codziennie.

Gość lelupolelumpyk
Rozumiem. Mężczyzna po przejściach, a wiesz czemu rozeszli się z żoną?Nie musisz odp jedynie przeanalizuj sama czy nie daje to do myślenia... Nie będę Ci wmawiała ,że trzeba go skreślić-ale warto sobie przeanalizować troszkę różnych spraw,tym bardziej,że z wiekiem charakter ma się już wyrobiony i pewne przyzwyczajenia też.Wybacz,że wspominam o tym wieku ciągle-ale co innego rozmawiać o mężczyźnie 30 letnim , a co innego o 50. Życzę Ci jak najlepiej i wierzę,że wszystko się dobrze ułoży.

Gość kolo wali juz mlodsze
:D

Gość nowy ranek.
trzyma cie tak na wszelki wypadek bo boi sie gdyby cie rzucil to juz by se nie poruchal a tak ma ruchanko kiedy chce i stado kolezanek do bajerowania oczywiscie tych atrakcyjniejszych od ciebie. Jezeli bajer sie uda to wtedy oprocz ciebie pobzyka inne a moze nawet jakas zechce z nim byc to juz wogole kolo dopnie swego. Wilk syty i owca cala.