Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisymaisy

czy, a jesli tak to dlaczego jesteście fałszywe? syt na kafe

Polecane posty

Gość daisymaisy

czytając kafeterię przekonałam się jak wiele użytkowniczek tego forum jest fałszywa i zawistna pod pomarańczowymi nickami wypisuje okropne teksty w stosunku do wszystkich i wszystkiego, nawet w stosunku do osób z którymi pisze pod czarnym nickiem, za to pisząc pod czarnym nickiem potulne jak baranki, kulturalne, ułożone osoby wpychające znajomym innym czarnym nickom wazeline na co dzień, dlaczego nie jesteście szczere? to mnie bardzo ciekawi, z braku odwagi? w trosce o swoje dobre imię? z jakich powodów? nie bardzo rozumiem te osoby po co pisząc na czarno słodzą komuś, a pod pomarańczą tą samą osobę mieszają z błotem?

Gość nie no masakra..
powiedziala pomarancza

szkoda ludzi o ktorych piszesz zal zal zal. sa niedowartosciowani i mysla ze jak napisza komus obrzydliwie nie mile slowa to mysla ze sa fajni bo kogos zjechali to jest ich sens zycia????? chore....

Gość pisze sie prawdeee
bo pod pomarańczowym nickiem można nareszczie napisać prawdę, ze względu na możliwość ciągłej jego zmiany i nie jest się tym sposobem rozpoznawalnym

Gość malinoooowa
ile razy cos napisałam to zawsze znalazły sie mądre co mnie zjechaly,kafeteria to forum jakiego nie ma nigdzie indziej...takiego chamstwa nie ma za zadnym forum,tyle złosliwych zmij,tyle jadu,tyle zawosci.I pomyslec ze 90% kafeterianek to matki :-o

Gość ja tam zawsze jestem szczera,
ale nie złośliwa i wulgarna, zawsze kulturalna. Wydaje mi się, że te dziewczyny, które są bardzo złośliwe i wulgarne są ogromnie niezadowolone ze swojego życia. Gdyby człowiek był szczęśliwy, także w stosunku do innych byłby optymistą. A większość tych złośliwych panienek jest pesymistami i dlatego widzą świat w czarnych barwach. Szkoda mi ich, ale nic na to nie poradzę.

Gość daisymaisy
no z mojej obserwacji wynika że to czarne i pomarańczowe to w większości te same osoby :( zmieniając pomarańczowe nicki wydaje się, że jest ich wiele, a co najgorsze nigdy w życiu by się nie podejrzewało, że ta x osoba o xy nicku potrafi być taką żmiją, chamką, wulgarną żmiją pod anonimowym pomarańczowym podpisem :/ tylko po co udawać? bo jakoś mam wrażenie, że to pisanie pod czarnym nickiem to idealizowanie swojej osoby i pisanie na pokaz jaką się jest super, staranie się itp, a tak na prawdę pokazuje swoje oblicze pod pomarańczą :(

To co piszesz to prawda. Jest to troche dziwne bo tak naprawde wszyscy jestesmy anonimowi i pod czarnym i pod czerwonym;-);-) Potepiam wypisywanie zlosliwosci i bluznierstw pod czerwonym nickiem ale w innych sytuacjach czasem potrafie to zrozumiec. Zalózmy ze ktos pisze na temat aborcji/ in vitro/ pogladów na tematy drazliwe (np. karmienie piersia) i nie chce zeby ktos wiedzial ze ma takie poglady. Albo opisuje sytuacje z zycia która jest bardzo osobista i nie chce by ktos laczyl ja z konkretnym czarnym nickiem. Czasami czerwony nick ma swój sens.

Gość daisymaisy
ale ja nie neguję pisania pod pomarańczą tylko zastanawia mnie ta fałszywość niektórych osób, dwulicowość którzy mają zupełnie rózne poglądy na ten sam temat w zależności od użycia nicku