Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanko.....

do inez

Polecane posty

ines73-- wprost przeciwnie:O:( Już jestem spózniony z obiadem:PNałóg kadeteryjny trzeba porzucić i to natychmiast.Jak z paleniem.:D

Pierwsza częśc obiadu wykonana i po godzinie i 10 minutach rosół będzie gotowy.l póżniej kaszę lub ryz ugotować + potrzec na deser marchewkę z jabłkiem i gotowe do konsumpcji.:D Myślisz,ze to była nuda.Nie.Od pewnego czasu polubiałem te zajecie:D

ines73-- Myślisz ,ze tacy potepieńcy jak ja stale tutaj siedzą??Dawno juz ich nie ma dokładnie jak gimgówno zaczęło kafeterie odwiedzać!!!!!!

Fanfaron___ ja nigdy nie pisalam na forum, jakis czas temu pisalam felietony i podobalo mi sie, teraz na serio mam nude, bo jestem z daleka od domu, wiec praca i dom, ale nie mam obowiazku obiadu itd..wiesz jak to samej...a czlowiek jednak jest towarzyskim zwierzeciem :)

Charli cos tam___________ czy to tlumaczenie ktore zrobilam pomoglo ci ...bo pozniej nie podalas mi maila na ktore to chcialas dostac...

MalaBlondynka______ zaplacilam , bo powiedzieli, ze na wakacje maly kot to problem, wiec dalam kase... :)

jest spoko, to fajni ludzie ale za gapowe sie placi ...