Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzata9333

noc z chłopakiem. tak czy nie?

Polecane posty

Gość malgorzata9333

Jestem z chłopakiem 7 miesięcy. Jesteśmy na etapie seksu oralnego... niedlugo wyjeżdzamy na wspólną wycieczkę ( na tydzień) i zastanawiam się czy to nie byłby dobry moment na nasz 1 raz? Czy powinnam poczekać, bo pomysli, że jestem za łatwa? Ja osobiście sama już nie wiem czego chcę, mam mętkik w głowie. bardzo go kocham i wiem, że on mnie też.. ale czuję, że jeszcze to za wcześnie. Mamy po 18 lat.. jak sądzicie?

Gość czy tylko ja tak mam
ze jak jestem w zwiazku to najpierw był sex "zwykly", a oralny sporo później? Wydaje mi się ze do sexu oralnego trzeba byc z kims blizej niż do zwyklego, nie odwrotnie?

Gość de gal back
nie chce się czepiac, ale już wyszłas na łatwą

Gość malgorzata9333
hmmm... nie wiem, ale ja uwazam, że seks jest czymś bardziej romantycznym no i w końcu to byłby mój pierwszy raz - więc zapamiętam to do końca życia. Takie jest moje zdanie. Dlatego zastanawiam się czy to nie jest za wczesnie na współżycie? Czy nie pomysli sobie, że już mnie całkowicie zdobył?

sex oralny to tez sex, wiec mozna powiedziec ze swoj pierwszy raz masz juz dawno za soba. Ale odpowiadające na Twoje pytanie - obciągasz mu od 7 miesięcy - nie nie jest za wcześnie na normalny sex.

Gość ghyhtyhhy
sluchaj mysle ze jak to zrobisz nie stanie sie nic zlego wkoncu 7 miesiecy go przetrzymalas to duzo :)

Gość malgorzata9333
nie obciągam mu 7 miesięcy. Napisałam, że JESTEŚMY 7 MIESIĘCY . dopiero miesiąc temu zaczęliśmy poznawać swoje ciała.

ok, obciągasz mu miesiąc - nie jest za wcześnie na normalny sex

Gość malgorzata9333
a uwazasz, że w tym wieku jest to jak najbardziej normlane? Bo mnie nachodza dziwne mysli, czasami również myslę, że za wczesnie doszło do pieszczot... ech.. chyba mam problem sama ze sobą.

Gość didiridiiiiiii
to jest bez sensu takie czekanie na odpowiedni moment... To przychodzi nagle, powinniscie oboje wiedziec czy tego chcecie... spontan a nie jakies chore planowanie i nastawianie się na niewiadomo co... Bo napewno bedzie pięknie i romantycznie... Pierwszy raz zazwyczaj i tak nie jest do końca piękny, to tylko na filmach tak jest, więc nie nastawiaj się na fajerwerki :P

Gość malgorzata9333
:P ok, postaram sie tak myslec