Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alcine

Kto był na filmie Rytuał / Niepokonani lub MIedzy swiatami??

Polecane posty

Gość alcine

?

Gość my nie chodzimy do kina
my siedzimy na kafeterii! :-D

Gość alcine
tak sobie wlasnie pomyslalam, ale moze zablakala tu sie jakas duszyczka, ktora czasami odrywa sie od kafe i chodzi do kina:D

Gość .,nm.,nm.,m
w pierwszej chwili nie zaczailam aloe po chwili no tak niepokonani to glupie polskie tlumaczenie z oryginalu "the way back" jeden z najlepszych filmow jakie ogladalam, wbija w sziedzenie, po projekcji zapadla grobowa cisza i dopiero po jakichs paru minutach ludzie zaczeli wstawac z foteli. polecam

Gość alcine
Czytalam na onecie , ze film nudny i przydlugawy, dlatego sie zastanawiam na co isc.

Gość ja oglądałam rytuał
nawet dobry

Gość .,nm.,nm.,m
dlatego ja nigdy nie czytam recenzji dlaczego mam sie sugerowac tym co ktos napisze wg wlasnego gustu. przeciez kazdemu podoba sie co innego

Gość alcine
ja zaczelam czytac odkad za bilet trzeba zaplacic 24 zlote:D

Gość widziałam między światami
słabe. wszystko już było + na dokładkę plastikowa twarz podstarzałaej nicole kidman po liftingach, udającej młodą kobietę . film jest dramatem o małżeństwie borykającym się z tragiczną śmiercią dziecka. powinno poruszać - nie porusza.

Gość .,nm.,nm.,m
ja zaczelam czytac odkad za bilet trzeba zaplacic 24 zlote no i co pomoglo ci to w czyms??

Gość alcine
Pomoglo o tyle, ze dokonuje selekcji filmow i nie chodze na wszystko jak leci.

Gość widziałam między światami
aha, widziałam ten film na kompie, oczywiście ściągnięty. Niestety, ale przy cenach biletów i słabiźnie, którą najczęściej dostajemy za tę cenę (kino ogólnie zdycha), polecam stare, dobre piractwo 🖐️

Gość a rytuał to kolejny film
o opętaniu i egzorcyzmach, temat zgrany do cna. możesz ryzykować, jeśli jesteś miłośniczą tego motywu, inaczej bym sobie podarowała. the way back obejrzeć trzeba, bo to kino amerykanów o polakach, w którym polak jest bohaterem a nie debilem/pijakiem/złodziejem/nazistą współodpowiedzialnym za holocaust (niepotrzebne skreślić), więc to ważne kinowe wydarzenie dla nas, ale zamierzam zapoznać się z nim również w zaciszu domu :)

Gość .,nm.,nm.,m
Pomoglo o tyle, ze dokonuje selekcji filmow i nie chodze na wszystko jak leci. a kiedys chodzilas??? nie jestes zbyt wybrednym widzem...i jeszcze musisz czytac recenzje i sie nimi kierowac? bezsensu

Gość alcine
Czepiasz sie czlowieku i doszukujesz sie w mojej wypowiedzi czegos, czego tam nie ma. I tak, gdyby bilety byly tansze, to chodzilabym na wieksza ilosc filmow i osobiscie sprawdzalabym czy mi dany film sie podoba czy nie:O🖐️