brown1994 0 Napisano Maj 3, 2011 Ja mam pytanie.. Jeszcze nigdy nie używałam tamponów mam 17 lat.. Słyszałam że podczas pobytu nad jeziorem tampon trzeba zmienić przed wejściem do wody jak i po wyjściu, a co jeśli nad jeziorem nie ma możliwości zmienienia tamponu, ponieważ po za jeziorem i plażą nie ma tam nic i co jak nad jeziorem jestem zazwyczaj bardzo długo.. Czy mogę wtedy trzymać ten tampon przez cały czas, czy lepiej zrezygnować? I mam jeszcze jedno bardzo głupie pytanie co gdy ma sie zaaplikowany tampon a chce się siku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trzymaj do 8 godzin max Napisano Maj 3, 2011 znajdź krzaki i zmień, a sikasz cewką a nie pochwą, najwyzj osiksz sznurek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gvebaebharbh Napisano Maj 3, 2011 Ja tam nie zmieniam po kazdym wyjściu z wody, zmieniam co ok. 4 godz. Nad jeziorem w ciągu paru godzin wchodze do wody z 10 razy, bez sensu latać za każdym razem zmieniać tampon:) Co do sikania to pytanie bardzo głupie:) Przecież tampon jest w pochwie, a sikasz cewką moczową, jedyne ryzyko jakie istnieje, o że osikasz sobie sznureczek, ale można go przytrzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiwiwiwiwi Napisano Maj 3, 2011 mozesz spokojnie kąpać sie w jeziorze z tamponem i zmienic go po powrocie znad jeziora jak chce sie siku to po prostu robisz, tampon masz w pochwie a nie w cewce moczowej, to są dwie różne dziurki przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brown1994 0 Napisano Maj 3, 2011 A co jeśli jest to 1 lub 2 dzień miesiączki? A miesiączki są obfite? I jeśli chodzi o takie długotrwałe trzymanie to jaki tampon najlepiej użyć? I czy jest możliwość że tampon może utknąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Anielica 0 Napisano Maj 3, 2011 zacznij stosować już teraz do momentu wypadu nad jezioro już będziesz ocykana co i jak jak się zakłada, jaki najlepszy rozmiar i kiedy powinno się wyciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach