Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratyska1234556

wypowie sie ktos???

Polecane posty

Gość ratyska1234556

bylam z chlopakiem , jak bylismy sam na sam bardzo sie ukladalo ,...az nie zaczelismy sie klocic . ;/;/ wyzywalismy sie przy 15 osobach te klotnie byly strasznie ja zle zrobilam on tez , odezwal sie po 2 tyg zeby sie pogodzic , a teraz mnie kompletnie zlewa , fakt faktem ze pare razy napisalam mu " zegnam " albo nie pisz do mnie " ale to tylko dlatego ze pisal do mnie strasznie glupoty , kocham go , a do tego jest sklocona z bratem ktory sie z nim przyjazni i powiedzial i doradzil mojemu bylemu zeby mnie zostawil w spokoju ze to nie ma sensu po tych akcjach i nagadal mu strasznych rzeczy , moj byly odzywa sie co 5 , 6 dni skoro nie chc emnie to po co sie wogole odzywa ja go kocham nie wiem co robic i do tego moj brat namieszał . zaproponowalam spotkanie mojemu a ten odp mi na sms po 3 dniach i napisal ze byl zapracowanya a ja na to ze to juz nieaktualni i milczy 4 dni ja tez...

dziecinada trochę... nie mówcie sobie że macie spadać dac sobie spokój bo któreś to potraktuje poważnie i nie będzie odwrotu. Mnie się wydaje ze nawet jeśli się pogodzicie to zostanie w was żal o te kłótnie i z czasem bedzie jeszcze wiecej problemów. Wiem z doświadczenia też to przechodziłam

Gość <>
Związek polega nie tylko na miłości ale także na wzajemnym szacunku.Jeśli wy potraficie kłócić się i mówić sobie straszne rzeczy przy świadkach to znaczy że nie kochacie się...Jesteście po prostu sobą zauroczeni,a bynajmniej Ty;( Nie warto czekać aż coś się naprawi.Może lepiej szukać inny okaz zainteresowania.ŻYCIE JEST ZBYT KRÓTKIE;* Pozdrawiam:)