Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęsna Artystka

Mój eks z zemsty mnie zrujnował...

Polecane posty

Nie rozstalismy się w zgodzie, po trzech latach związku. Z żalu i złości wyzwałam jego rodziców, wykrzyczałam im całą prawdę... Byłam juz po kolejnym nieudanym związku, gdy po ponad rocznym rozstaniu wrócił ON. Miałam tak pokaleczone serce, że oddałabym się w ramiona chyba każdemu. Zaczeło się od tego, że namówił mnie na wysłanie aktualnych fotek. Nagich. Bylismy kiedyś zaręczeni, więc zrobiłam to. A w zamian szeptał czułe słówka w telefon. W końcu spotkalismy się, to było niesamowite znów go zobaczyć. Zabrał mnie na obiad i spacer. Po tygodniu zaprosiłam go do siebie, bo miałam wolną chate. Rzucilismy się na siebie niemal w wejściu. Potem wspólna kąpiel, potem znowu seks... Zasneliśmy wtuleni w siebie, a rano poczułam tam jego rękę. I znów się kochaliśmy. Po wszystkim stwierdził, że zapomniał iż ma trening i musi już iść. Nie odpisywał już tego dnia na smsy. Parę dni później odkryłam, że on ma inną. A mnie chciał tylko upokorzyć. Wciąż mnie to boli, nie wiem jak to wyprzeć z pamięci i żyć normalnie.

Skąd się takie głupie babki na świecie biorą?

Mam nadzieję że mnie zapłodnił i go wrobię w bachora

z twojej macicy Ewa

Gość barrakuda..
typowe klimaty artystow.. pasja, namietnosc, szybkie znudznie, zdrada p.s. dupek z niego

Nie zaszłam w ciążę na szczęście, to było ponad pół roku temu. A mi się płakac chce do dziś. Myślałam, że do mnie wróci, bo tak mówił. A ja go zawsze kochałam.

Gość barrakuda..
a za co wyzwalas jego rodzicow? :D

Jestem dość oryginalna, nie akceptowali mnie. W końcu to oni go namówili, by zerwał zaręczyny. Jak się kłóciliśmy i chciałam wybiec to otwierając drzwi weszłam na jego matke, bo siedziała i podsłuchiwała. A jego ojciec sie uśmiechał w korytarzu i nie wytrzymałam.