Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieNaTeCzasy

Mojej siostry córka się goli :(

Polecane posty

Gość NieNaTeCzasy

Pisze prawde, ona ma niespelna 14 lat, ledwo co jej dopiero włosy łonowe urosły i ona sie goli :( Byłam z nią ostatnio w markecie i kupywała sobie paczke maszynek jednorazowych , ja sie zasmialam czy na nogach juz ma takie warkocze ze musi sie golic, a ona na to że nie tylko na nogach, a miedzy takze bo ja to wkurza i przeszkadza. szoook, nagadalam sie tyle, naprodukowalam ze jest za młoda na golenie bo jeszce nawet nie ma co tam golic, ale to po niej spłyneło, tylko , ciocia weźz luzuj,lub to se czochraj szopa ( z tym to nie wiem co znaczy), zagrozilam ze powiem mamie i tacie, tez nic. Noi powiedzialam siotrze i szwagrowy , i co....??? Oni zadnej reakcji, to jest dla mnie nie dopomyslenia, ich corka goli sie w kroczu mając1 3 lat a oni nic?? dupa a nierodzice. Powiedzialam siostrze zeby zabrala jej te maszynkii, lecz ona nie widzi nic w tym złego. . Nie rozumiem podejscia takich rodzicow, przeciez kazdy normalny rodzic by natychmiast podjął działania, przeciez to jest niewybaczalne . Co innego 23 lata ale nie niespełan 14 lat.Nie nadaje cie na te czasy,moja corka mając 21 lat dopiero pierwszy raz nogi ogoliła

Gość ulfikowa123
mam nadzieje ze to prowokacja:O a jeli nie to napisze ci tylko tyle-UCZ SIE BABO HIGIENY OD TEJ MŁODEJ DZIEWCZYNY!!

Gość ściemaściema
czochraj szopa :D

Gość umca umcaa bum bum
no to se dalej czochraj szopa :p :D :classic_cool:

Gość ćma ćme
To niezła ta Twoja córka skoro 1 raz nogi ogoliła mając 21 lat :( he he porażka

Gość NieNaTeCzasy
zadna prookacja, jakbym miala pisac provo to bym pisala o jakis wibratorach, analach tak jak co niektorzy a nie o maszynkach do golenia Nie pisze tego złoscliwe, ale powiedzcie co 14 letnie DZIECKO moze tam golic?? dla mnie to przesada i to gruba, rozumiem juz te 17 lub 18 ale nie 13 czy 14, przeciez ona nawet wyglada jak 11 latka, nie wyglada na swoj wiek tylko mniej, to ejst dziecko, po co ma niszczyc sobie skore zyletkami i kremami wyzerającymi włosie?? przeciez to jej zaskodzi tak w mlodym wieku, baaa,nawet jeszczsze biustu nie ma

Gość Mamo to ty???????????????
Chcialabym napisac ze to provo ale niestety tak nie napisze bo mialam identyczna matke, biustonosz pozwolila mi nosic dopoiero w liceum (porazka) nogi golic zgoliłam BEZ JEJ WIEDZY gdy mialam 19 lat i jaka afera była, ze sie zapewno kurwie, bo co co sie goli, taki skandal był ze szook, moja matka identyczna była, nie daj boze pod pachami sie chcialam zgolić to juz ze mi sie w dupie poprzewracało itd :( :( :( Mialam identyczną matke a nie ciotke Ciotka luzuuj i moze faktycznie se czochraj heheee

Gość uwertura5
A Ty z choinki się urwałaś czy co? Ja miałam 12 lat jak kupiłam sobie dezodorant w sztyfcie do którego gratis była maszynka i się ogoliłam... i od tej pory goliłam się może nie co 3-4 dni, ale wtedy zaczęłam. Jakoś moja mama nic w tym złego nie widziała - to, ze dziewczyna ogoli włosy łonowe nie znaczy że po to żeby się bzykać... chyba, ze myślałaś że o to właśnie chodzi.....dba o higienę i dobrze mi za to kumpel opowiadał jak się spotkał już mając ponad 20 lat z jakąs dziewczyną i jak przyszło co do czego to się okazało, ze ona między nogami ma straszny busz. TO JEST DOPIERO WSTYD! i dlaczego uważasz że włosy jej tam nie rosną? to ile Ty masz lat, ze nie pamiętasz okresu dojrzewania????

a kiedy dostalam na 16 ur od kolezanki takie ponczochy ale dosyc fajnie to mi je zabrala i pocieła, psychopatka, w wieku 17 lat błyszczyk tez mi kiedys zabrala i nie oddala, jak pomalowalam paznokcie na BEZBARWNO w drugiej Lo dostalam ostry wpierdol, katastrofa, wiec wierze w ten topic , przechodzilam przez to

Gość uwertura5
Mamo to Ty???? - współczuję

Gość ytfyt
dziecko? te dzieci w tym wieku rodzą dzieci ;) a twoja córka chodziła zarośnięta do wieku 21 lat? to pewnie kosiarką rotacyjną bo zwykłe golarki nie dały rady...

bielizne przeszukiwala mi i wybierala dopoki z nią mieszkalam, mialam same PANTALONY PRZEZ NIĄ KUPIONE, nie daj boze jakis normalnych majteczek, nie mowiąc o strngach, tylko raz sobie figi za moje pieniądze kupilam, mialam wtedy 18 lat, ukrylam je fgleboko w szafie, znalzla je, pocioela je, dostalam ostry łomot jakim prawem to zrobilam, bo przeciez wiedzialm ze w jej domu nie toleruje sie takich rzeczy, takich ubran. Najlepsze jets to keidy dojrzewalam, wiadomo,, czesto sluz wtedy dojrzewającej dziewczynie leci i brudzi majtki, zostawia slady, noi znalazla na moim majtkach biale upławy, piekielna awantura była wtedy, wszystko latało w domu, SIŁĄ mnie do ginekologa zaciągnela, powtarzam za włosy SIŁAĄ sprawdzic czy z nikim sie nie kurwiłam , koszmar. Mialam wtedy 15 lat

Gość no ja rozumiem autorke
ja tez bym nie pozwolila 14 latce sie golic, na to przyjdzie jeszce czas

Gość jshsjsjss
Ja raczej mojej corce wieku 13-14 takze stanowczo NIEE

Gość Do tych co krytykuja kobiete
weźcie pomyslcie co wy byscie zrobili jakbyscie sie dowiedzieli ze wasze dziecko w 1 gimn goli pipe, nosz kuurwaaa, daje wam cos to do myslenia????

Gość dobrze zze widzi ze to złe
noi co w tym dziwnego ze ciotka zwraca uwage na to co ma prawo? dla mnie to ejst glupie zeby 14 sie goliła, zwłaszcza w korczu :(, załosne :(

Gość Buba z Wuwa
nie no straszne :P

Gość Buba z Wuwa
po co piszesz z różnych nicków??????????????????????????

Gość nie widze w tym nic dziwnego
niektórzy mają bujne owłosienie w tamtych miejscach. Ja już jako 12 latka się goliłam bo jak chodziłam na basen (a chodziłam 3 razy w tygodniu) to mi klaki z pod stroju wystawały no i jak to niby wyglądało? wstyd przecież. Co w tym złego ze się goli?

Gość ja jestem 4 ms
ja myślę, że tylko autorka widzi w tym coś złego.... i mama jednej z forumowiczek. Zauważcie, ze autorka najpierw jechała, ze siostrzenica jest za młoda, a co jej tam już urosło itp itd, a po kilku wypowiedziach normalnych kobiet zmieniła kierunek wypowiedzi na dobro dziecka, że chemia, że męczy skórę itp. :] taka chorągieweczka, chyba głupio jej się zrobiło.... a później faktycznie- podejrzanie duża ilość komentarzy raz po razie na jej korzyść - podejrzane troszkę :P

Gość to czyste prowo
nie wierzę, że ktoś może tak myśleć

Ja też goliłam sie tam jak byłam nastolatką, matka mi kazała golić pachy i nogi. Stanik mi kupiła jak mi cycki nie wyrosły a jestem już po 30 więc nie wiem co za ciemnogród

Gość NieNaTeCzasy
pisze w swoim imieniu pod swoim nikiem, głównie ma na mysli co ze tak młóde ciało bedzie niszczyc, golic sie, tymi wyzeraczami skore smarowac, nie rozumiem w jakim celu , to mi chodzi, moim zdaniem powinna zaprzestac bo sobie tylko krzywde robi w tak młodym wieku

Gość NieNaTeCzasy
a tej dziewczynie co miała taka matke to wspólczuje, ja nigdy takich rzeczy bym nie wyrabiała

Gość jyj
a ty autorko po co się golisz? no chyba że sie nie golisz i za tym obstaje że tak się bulwersujesz. wyżeracze? do golenia wystaczy ciepła woda i mydło. no chyba że też jesteś zwolenniczką mycia raz w miesiacu i to cała rodzina się w jednej wodzie myje ;)

Gość feel it feel it!
ja sie zaczelam golic jakos w wieku 13 lat, no w sumie to zabawne troche moglam zaczac troche pozniej bo potem sie musialam meczy co te pare dni zeby od nowa ogolic hehhe ;) a wloski mialam takie cieniutkie i jasne. mlodym sie było to i glupim :P

Gość czekoladaaaaa
ja pierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Twoja córka ogoliła się dopiero jak miała 21? ja pier. masakraaaaaa. zostaw normalna dziewczynę w spokoju! to dobrze, że się goli... a 14 lat to odpowiedni wiek. ja nogi zaczęłam golić jak miałam 12.

Gość 313131311
ja to bym raczej awantury nie robiła za golenie sie w tym wieku, ale takze wolalabym aby przeczekala chociaz do tych 15 lat

Gość no pieknie , super
OMG-SKANDAL CO NIE?????????????

Gość jabym
To nie twoja ***** więc nie twój interes.I tak ci grzecznie odpowiedziała,powinna powiedzieć dosadniej co masz zrobić.