Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka twarz

tradzik rozowaty-kto ma i co pomaga?

Polecane posty

Gość brzydka twarz

jak w temacie. Mam tradzik rozowaty t.z robi mi sie czerwona twarz oraz mam wysypke. Najmocnije po kawie lub winie , ale rowniez bez niczego. Kto tak ma i co pomaga? Wysypka po prostu przychodzi o odchodzi kiedy chce i twarz mam czerwona prawie ciagle. Jak wypije rano kawe to sie zacznya :-(

Gość jako przyszla kosmetyczka
a leczysz sie u dermatologa?przykro mi,ale nie powinnas pic kawy i wina, to wzmaga występowanie objawow, mozesz pojsc do gabinetu kosmetycznego na terapie z zastosowaniem pradu stalego, serie galwanow z lampa solux z filtrem niebieskim oraz serie jontoforezy z witC, wapniem i wyciagiem z ruty, uzywaj kosmetykow do cery wrazliwej, mozesz pic wyciag ziolowy z ruty,przyjmuj wit.C, pod zadnym pozorem nie korzystaj z sauny czy solarium, tradzik rozowaty moze tez swiadczyc o chorobie zwiazanych z ukladem pokarmowym i hormonalnym, pozdrawiam!

Gość brzydka twarz
dziekuje bardzo za Twoja odpowiedz. Od dermatologa dostalam jedynie krem z antybiotykiem ktory wogole nie pomaga. Oczywiscie ograniczylam picie kawy i od czasu do czasu alkoholu na minimum. Dla mnie to jest jakas masakra..ni stad ni zowad mi to przyszlo..:-(