Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzejekkkk

Moja Dziewczyna jest prostytutka.....

Polecane posty

Gość Andrzejekkkk

Moja kobieta od roku jest prostytutką , nie wiem co robic kocham ja nad zycie ale zaczyna mnie wkur juz to wszystko...pomocy!

Gość Andrzejekkkk
nie nie wiem co ma dalej robić:( czy ja zostawic czy juz nie wiem

No ja nie byłabym z facetem, który daje dupy za pieniądze

Gość Andrzejekkkk
to po chuj sie udzielasz?

Gość to dla was na zachete
a dlaczego tak pracuje ? co ja do tego sklonilo?

Pogadaj z dziewczyną dziwką jak ostatni klient wyjdzie i razem postanówcie co dalej

przecież to prowokacja, dzieciakowi się nudzi więc pisze bzdury o prostytucji. prawda jest taka że każdy normalny mężczyzna dawno by zerwał z kobietą uprawiającą seks z każdym mężczyzną, który zapłaci, sam by się brzydził jakichkolwiek relacji erotycznych. same fakty. a nie użalałby się z pracy swojej kobiety na damskim forum :) pozdrawiam autora

Gość Werffa
Musiałeś jej nie dymać To masz klawe życie ,kasy multum,a jej d**py nie ubedzie a szpara to jak woda w stawie gdy wrzucisz kamień,rozejdzie sie i zejdzie.30-50 za skok 30 min i czeka nastepnego,od poniedziałku do piątku trzepie kase a kliienci śmietane,bo w piątek to już żony pilnują swoich ogierów.

Gość .....kkkkkk......
wiec co tu robisz skoro to forum dla kobiet,, jestem z nia choc nie bralem tego pod uwage , na poczatklu to bylo luzne spotykanie sie ale z czsem ja pokochalem ona dla pieniedzy to robi ja nie jestem w stanie jej zapewnic zycia na jakimkolwiek poziomie i to mnie przytłacza mowi ze jeszcze tylko troche i odejdzie ale ile jesczze wytrzym,am nie wiem

Gość Werffa
forlovelovelove przecież to prowokacja, dzieciakowi się nudzi więc pisze bzdury o prostytucji. prawda jest taka że każdy normalny mężczyzna dawno by zerwał z kobietą uprawiającą seks z każdym mężczyzną, który zapłaci, sam by się brzydził jakichkolwiek relacji erotycznych. same fakty. a nie użalałby się z pracy swojej kobiety na damskim forum ,znam kolesia który swoją żone wywożi maluchem na trase nr8

Gość Andrzejekkkk
widze,ze tu nie ma co liczyc na czyjas dobra rade!!!!!

Gość Andrzejekkkk
idę całować się z moją dziewczyną. mam nadzieję że nie brała z połykime