Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysz-t-offffff

o co jej chodzi??? doradzcie dziewczyny bo nie rozumiem :(

Polecane posty

Gość krzysz-t-offffff

Zacznę od początku. Poznałem ją kilka lat temu, zaiskrzyło między nami jednak nie dopuściła żeby coś było między nami, zniknęła, nie mieliśmy kontaktu parę lat. Pół roku temu odezwała się do mnie po tym jak rozstała się ze swoim narzeczonym (byli razem 3 lata on ja zdradził ). Zaczęliśmy dużo pisać z sobą, spotykaliśmy się z mojej inicjatywy bardziej. no kurcze zakochałem się w niej na zabój. proponowałem spotkania, ona czasem się zgadzała, w świeta przedstawiłem ją rodzinie mojej ( była troche zła nie wiem czemu) spedzilismy sylwestra (była troche dziwna w ten dzien) wypiła troche i wyladowaliśmy w łózku. Potem miała wyrzuty sumienie, nie wiem czemu bo ja kocham przeciez. nie odzywała sie pare dni,nie odpisywała na esy, nie odbierała tel. pozniej sie odezwała co tam slychac u mnie, ze msiała przemyslec sobie wszystko i ze to za szybko dla niej i zebysmy sie narazie nie spotykali. potem po jakims miesiacu sie odezwala zaczelismy sie znow spotykac,bylo wszystko ok. potem przez pare dni byla jakas dziwna, spotkalismy sie nagle ona sie poplakala nie chciala powiedziec czemu, zebym nie nalegal bo mi nie powie, no ok nie chciałem byc nachalny. znow wyladowalismy w lozku z jej inicjatywy teraz, bylo ok a ona nagle w trakcie sie popłakała. odwiozłem ją do domu powiedziała ze poczuła sie jak dziwka i ze bedzie dla mnie lepiej jak o niej zapomne. i znow sie nie odzywała. teraz znow sie odezwała a ja boje sie ze znow sie to powtorzy. zakochalem sie w niej i nie wiem co mam robic o co jej chodzi? pytam ja proboje rozmawiac a ona nie chce powiedziec. coraz bardziej ja kocham ale sie boje ze znow sie odsunie ode mnie. co robic

no cos jej biednej lezy na sercu mysli ze cie skrzywdzi czy cos...

Gość mysle,
ze moze kogos ma?

Gość krzysz-t-offffff
nie potrafie rozgryźć jej zachowania pomóżcie prosze

Gość thinking ze
ona robi z ciebie wała i ma niezły ubaw

Gość może ma problemy psychiczne?
?????????????