Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość joanna17

Stanelam w kropce

Polecane posty

Gość joanna17

Słuchajcie chciałabym zasięgnąc opinii z waszego punktu widzenia. Otóż od dłuższego czasu mam wrażenie jakby czas się zatrzymał.Mam 17 lat i chodzę do liceum. Często jestem smutna i rozdrażniona. Miewam lęki. Boje sie o wszystko a najbardziej o moja przyszłośc. Wiele razy słyszałam, że jestem pierwsza osoba która ma tak niskie poczucie własnej wartosci (opinia innych). Zawsze w gronie staram sie przypodobac innym, chce zeby jak najlepiej mnie postrzegali a jak ktos mnie nie polubi i tym podobne to mam pretesje do siebie ze jestem głupia, siaka i owaka. Kolejny problem to moje pasje. Uwilebiam śpiewać i mam zamiar to robic w zyciu ale kompletnie nie potrafie zxaczac nic z tym robic. OWszem spiewam w domu i choce na lekcje spiewu (wydaje 40 złotych) ale rezultatu nie widze. od dwoch miesiecy chce nagrac sie na youtube ale nie moge sie zorganizowac kompletnie. Nie myslcie ze jestem kolejna dziewczynka duzymi marzeniami bo wiem ze jest inaczej. Boje sie o bliska przyszlasc studia nowe miejsce zamieszkania lokatorzy nie dam rady z pieniedzmi i tym wszystkim. U mnie w domu nigdy sie nie przelewal a na dodatek spodziewam sie rodzenstwa. Ciesze sie ze bede miec brata ale jednoczesnie boje sie ze pojde w zapomnienie i rodzicie nie podołaja finansowo ze studiami. Prosze powiedzcie jak wy sobie radzicie z problemami, co robic by nie przywiazywac az tak bardzo wagi do klopotow bo niedlugo wyladuje w zakladzie psychiatrycznym. w mojej glowie jest 100 myli na minute i wiekszosc z nich to plane ktore (moim zdaniem) sie nie spelnia. Mam chyba jakis zaawansowany pesymizm we krwi. Czesto mam mysli ze bede kolejna osoba sposrod tłumu ktore keidys mialy marzenia ale czas i brak pieniedzy nie pozwolily na ich realizacje wiec przystosowuje sie i zapiepszam na 6 rano do pracy by po miesiacy odebrac 1000 zł wyplaty i przetrwac do nastepnego miesiaca. Nie dizwie sie ze sa slodzieje.Jka najbardziej nie rozwazam samobojstwa. Czuje sie samotna bo mam znajomych (paru) ale wiem ze zadnemu nie moge w pelni zaufac i musze sie meczyc ze wszystkim sama. prosze odpowiedzcie cos ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować