Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monic lizak

nie lubię niedziel

Polecane posty

Gość monic lizak

wiesz co ci radzę na stres? seks analny, bo wiem że lubisz to bardzo

oj dzięki kochana :) Tylko dziś mnie coś glowa boli, pewnie przez tą pogodę :) Ale po maturach na pewno się skuszę :)

Gość monic lizak
szkoda że tylko zaczęłas to robić przed maturą, bo możesz popuścić kal przed salą :-D :-D

nie zdarzyło mi się to jeszcze 🖐️widać na pierwszy rzut oka, że nic na ten temat nie wiesz a co za tym idzie nie znasz własnej fizjologii :)

Gość no jak?
najbardziej pogrążające jest to,że obnosisz sie z tym na lewo i prawo. No ale teraz moda na anala,jestes cool crazy i słitaaaaaaśna. hahaahah smiesznie by było jakbyś na maturze puscila kleksa haha.Nie pisz jak wiele o tym wiesz,bo znam pełno przypadków w których tak się działo. No ale Ty jestes juz mega doswiadczona przecież.autorka topicu ma rację ! :D

Gość monic lizak
mój odbyt jest nieruszony i tak pozostanie. a tobie na starość będą potrzebne pampersy bo jak widać szkoda ci na prezerwatywy lub masz po prostu za luźną pochwe i chłop woli w dupe cie jebać

Gość monic lizak
i jeszcze niedziel wyzywala 17 które uprawiają seks, a sama ma 19 i daje we wszystkie dziury, mało co wpadła, sama o tym mówiła, i co najśmieszniejsze, żaliła się na ojca, że nie podoba mu się jej związek. ja pierdole, żaden ojciec nie będzie dumny jak jego córka już się dupczy w tym wieku. a jakby wpadła to napewno z płaczem poleci do tatusia

Gość no jak?
Niedziel - widze,ze Ty nie masz o tym zielonego pojęcia.Jak lubisz mieć w dupie jaskinie 10x10 cm,to ja Ci szczerzę współczuję.Twoja dupa,kiedys będziesz sie żalić .

Ciekawe czy jak za przeproszeniem sr*asz to zastanawiasz się czy Ci się tam dziura zrobi :D:D... masakra :D Owszem, ojciec nie akceptował mojego związku, szkoda tylko, że teraz akceptuje, bo to już w ogóle inny chłopak :classic_cool: dodatkowo nie ma bladego pojęcia, że nie jestem dziewicą :D same prawiki i dziewice tu 🖐️ szkoda na was czasu

Gość monic lizak
o czym ty pierdolisz? nie jestem żadną dziewicą. a że nie daje w dupę to co? a po drugie nie porównuj srania od jebania w dupe.

wiadomo doznania inne :classic_cool: ale i tu i tu masz coś w tyłku, czasami nawet podobnych rozmiarów jak się postarasz :classic_cool: i jakoś się wtedy nie martwisz

Gość no jak?
fuuj spieprzaj brudny brudzie,za angielski sie weź a nie za anala.

Gość no jak?
i nie dlatego,ze luzujesz sobie odbyt,kuciapo. Dlatego,ze co chwila piszesz' tamten to był inny,to był inny, sratatata ' to kurwa nieźle masz rozjechane to doopsko. To jest dopiero wiocha,przed 20stką takie coś.

Gość no jak?
a właśnie,że nie - z resztą Ciebie też to czeka panno jak sobie narobisz stado małych ogrów ze swoimi fagasami. A od grubych to sobie w szkole powyzywaj koleżanki. Szmatą to też jesteś Ty. Ja nie daję w doopę każdemu poznanemu facetowi .

Gość no jak?
jest sie czym chwalić,ja pierdole. co za tępa szczała :O brzydzę się takimi ludźmi.

Gość no jak?
no kurwa ale Ty jesteś błyskotliwa.. :O idź do burdelu tam znajdziesz dla siebie koleżanki.

Gość heidiiiii
skad wiecie ze niedziel uprawiala anala???????????

Gość no jak?
nie wiemy,pewnosci nigdy nie ma ale jak o tym trąbi i opowiada swoje przezycia to o czyms swiadczy,prawda?

Gość heidiiiii
np na ktorym topiku to opowidala???

nie trąbie, wypowiadałam się na ten temat w dziale erotycznym i może w kilku na ogólnym, skoro ktoś założył takie tematy a ja miałam coś do powiedzenia, to się wypowiedziałam, w czym problem ? W tym, że w Polsce " nie wypada " ? Pewnie nie wypada, w końcu to sfera intymna, tylko właśnie wasz problem polega na tym, że nie umiecie oddzielić świata wirtualnego od realnego. Gdybyś mnie zobaczyła na ulicy to byś krzyknęła " to ta co anal uprawa ! " ? Nie, dlatego, ze nigdzie tu nie podałam swoich danych, nigdzie nie dodałam swojego zdj - a mogłabym. Ale mimo wszystko mi zależy na zachowaniu prywatności.

Gość pretty pretty please
ojaaa no i co z tego ze anal uprawiała, to jej sprawa :O ja pierdole, polska to chory kraj.

w końcu jedyna normalna odpowiedź. Ok, pisałam o tym na forum ale co w związku z tym ? Czy wy mnie znacie tak naprawdę? Widzieliście mnie ? Znacie mój adres ? imiona rodziców ? faceta ? nr buta ? stanika ? Co o mnie wiecie prócz tego, że to robiłam ? Rozumiem że w Waszym towarzystwie takich kobiet nie ma ? A może są ale są :classic_cool:, bo o tym nie mówią ? W takim razie ja też jestem :classic_cool:, bo koleżankom się nie chwalę, a na forum mogę o tym pisać choćby w każdym topicu, bo nie wiecie kim jestem.

Gość pretty pretty please
Niedziel one sa ograniczone umysłowo, to widac od razu. I jeszcze Cie wyzywaja :O kurva, ja na prawde nie moge pojac takiego prostactwa, dla mnie to nizej niz dno. Wzorowe Matki Polki :O dobrze ze wyjezdzam zaniedługo z tego kraju, to odpoczne od takich pojebów.

Prostackie jest to, ze ingerują w cudze życie intymne. Aż się nasuwa " kto jest bez winy niech pierwszy kamień rzuci ... ", pewnie żaden by nie poleciał :D

Gość monic lizak
wiesz co mnie bardziej wkurwia niedziel? nie to że uprawiasz anal, nie o to mi chodzi, twoja dupa. a chodzi mi o to że wyzywalas młode dziewczyny od kurw, a sama jebiesz się we wszystkie dziury mając 19 lat. jesteś jebnietą hipokrytką