Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monic lizak

nie lubię niedziel

Polecane posty

niech mi je pokażę :D wtedy będę pewna, że ktoś mnie śledzi :P a wtedy to już tym bardziej mogę iść na policję ;D

Gość no jak?
no własnie jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. nie przejawiam takiej agresji ,jakoś na innych topikach umiem rozmawiać na poziomie,wypraszam sobie.

Gość no jak?
haahah no właśnie i kto ma manie prześladowczą? ja Cie śledze,no no .. dobre.

proszę - ja Cię nie wyzwałam sama to zrobiłaś. akurat to też z tego co pamiętam była reakcja na jakiś krzywy tekst pod moim adresem. także słaby ten dowód, pokaż mi takie gdzie BEZ POWODU się do kogoś rzuciłam :D Zresztą " buraku " a " kur.wo " to chyba znaczna różnica?

Gość no jak?
I nie dam sie sprowokować bo w tym momencie tylko o to Wam chodzi jak widze.

Gość pretty pretty please
no jak? poziom? o jakim poziomie my tu rozmawiamy? kełkujacy ziemniak ma wyzszy poziom od ciebie. mam nadzieje ze nie masz dzieci i nie pieprz o jakis tam podszywach, bo styl postów z innych topików (gdzie tak samo wyzywałas innych) idealnie pasuje do tego tutaj.

Gość no jak?
Nie w ogóle. A pisanie o śledzeniu?to nie jest forma prowokacji? Wybacz ale z Toba jest coś nie tak jeżeli,zarzucasz komuś coś a sama to robisz. To jest hipokryzja.

Gość no jak?
o jeszcze lepiej! a czy to Ty nie jesteś osobą pod tym nickiem która mnie wyzywała [ jako domniemaną husky] i spamowała na temacie? To na pewno Ty.

Ja Ciebie nie śledzę, bo nie wiem jak i co piszesz w innych topikach, kompletnie Cię nie kojarzę, a Ty mnie tak i to dość dobrze z tego co widzę. Czego to dowodzi, że mnie obserwujesz.

Tak, no ja to w ogóle mam tu 100 nicków, zamiennie ich używam :) Jutro ostrzegam nie ma mnie między 8 a 12, więc pewnie i na kafe nic się dziać nie bedzie, bo nie bedzie mial kto pisac :)

tak to na pewno ja :D jakos sobie nie przypominam. Wchodziłam na ten topik i akurat czytałam twoje wpisy, wiem ze kilka osob mowiło zes husky. :O zeby podstarzała babka sie zajmowała takimi sprawami to jest dla mnie nie do pomyslenia:O

No, dokładnie... jakoś moja mama ma inne zajęcia niż takie bzdury, masakra :O Dobrze, że moja mama to moja mama a nie jakaś inna baba która cały dzień na kafe spędza.

Gość no jak?
Obserwuję? oszalałaś chyba. Widzę Twoje posty. Co było krzywego pod Twoim adresem,że zaczełaś mnie wyzywać? To ,że zaczełam pisać o angielskim? 'gruba szmato' to też wyzwiska. Nie podpuszczaj mnie w ten sposób. A to z tym o wyzywaniu od husky to było do tej drugiej pomarańczki! i już ją kojarzę,bo carrie załozyła topik (ktory usunęli) o kulturze i ja cos napisałam a ona mi zarzucala,ze jestem husky:O i zaspamowala cały topik stąd to dzisiejsze ' husky' ha! no ale oczywiscie ja tego nie udowodnie bo temat usunięty.

Gość no jak?
a może dwa razy starsza było w przenośni hm? co nie zmienia faktu ,ze starsza od Ciebie,i nie siedzę tutaj dniami i nocami... pretty coś tam - nie wykręcaj sie bo już kojarzę :O taka ciemna nie jestem.

o waśnie o ang chodziło i o to, ze przeczytałam pod swoim adresem hasła nieuku i tego typu. A tego to ja sobie nie życzę, bo nie znasz mnie, więc jak możesz stwierdzić jak się uczę ?:O

Gość no jak?
A po czym stwierdzasz,ze jestem grubą szmatą?widzisz,tak mozna sie targować i targować.

nie wmawiaj mi, myslisz ze nie mam nic innego do roboty tylko jakims spamem zapierdalac?

Gość no jak?
Aha i nie pisz tylko,ze ja pierwsza Cię wyzwałam, 'ale Ty musisz byc slaba w lozku ja jebie. ' ' '' a lodzika też nie robisz?'' no i po czym to stwierdzasz? tylko dlatego,ze ktos ma odmienne zdanie od Twojego?Teraz sie bronisz,jaka to Ty święta nie jesteś , a jednak nie..

podstarzała baba załozyla neta i mysli ze na forum jest anonimowa, na nk sweet foteczki sa? :O

fuuj spieprzaj brudny brudzie,za angielski sie weź a nie za anala. co tego kurva niezauwazylas? to ty pierwsza zaczelas, a pozostale twoje wypociny modki juz usuneły, bo tam byla taka długa wiazanka zaczynajaca sie od jebiesz ryba cos takiego:O

Gość no jak?
kurde ! to były posty dalej, pierwsza zaczęłaś od buraków itd,itp! Teraz szybko sie wybielasz,że nic nie pisałaś :O Nie w ogóle ,zawsze święta! jest chyba jakaś różnica pomiędzy brudem a szmatą no nie? - podobnie napisałaś przed chwilą,no więc?

Gość czosnek i cebula na randke
nie lubie niedziel jest gruba maciora,kiedys miała zdjecia w stopce wazy na oko ze 100kg jak nie więcej:O

śmieszna jesteś, bo to spierd.alaj buraku już było reakcją na coś tam Twojego, potem Ty coś napisałaś a potem ja.

czytałam jak sie zapierała że jakoby waży 70 kg:D a waży na 100% około stówy

miałaś grubasko przy innym niku który miałas do niedawna w stopce

no jak? przestan sie bronic i tak nic nie wskurasz :O ja na miejscu niedzieli dobralabym ci sie do dupy, to by ci sie odechciało dzikich harców na forum. raz na zawsze.