Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monic lizak

nie lubię niedziel

Polecane posty

Gość do nie lubie niedziel
i myslisz, ze inne prawiczki tez beda w stanie zaakceptowac, ze dziewczyna wczesniej uprawiala anal?

Ale mnie to nie interesuje co będą w stanie akceptować inni. Po 1 dla mnie prawiczek/nie prawiczek nie jest wyznacznikiem, kompletnie mnie to nie interesuje u facetów;) Po 2 ... mój chłopak jest tym " pierwszym " jeśli idzie o ten rodzaj seksu, sam tego chcial, ja się trochę wahałam ale ostatecznie stwierdziłam czemu nie. I nie żałuję, on też nie żałuje, więc jak widzisz nie każdy prawiczek ma spaczony mózg :)

Gość no jak?
a czemu niby jakikolwiek prawiczek miałby mieć spaczony mózg? Dlaczego kategoryzujecie?

Gość artek12322
Swiat by byl o wiele piekniejszy jakby kazda kobieta miala takie podejscie do seksu jak Niedziel :) Jeden partner, a z nim wszystko dozwolone :)

Ja nie mówię, że każdy ma, bo mój jest dowodem zupełnie normalnego faceta, który nie miał do czynienia z seksem ;) Ale nie zaprzeczysz że nawet tu na kafe trafiają się takie prawiczki że aż ręce opadają.

Gość no jak?
właśnie problem tylko w tym,ze potem faceci gadają jak to dziewczyny sie nie puszczają.Kazdy by chcial,zeby ta 'jedyna' robiła to tylko z nim ..

Gość no jak?
nie zaprzeczę ale to jest wywołane ich frustracją.Sama sie im dziwie. taki np Staszek jest zupełnie normalny,levi tez ujdzie a reszta to jakas porazka.

Ale zrozum kobieto, że ja to robię tylko z nim i nigdy wcześniej tego nie robiłam !! nie dociera ? A dodatkowo mój chłopak ma do mnie tyle szacunku, tyle miłości, tylko radości z tego, że jesteśmy razem, że nie zamieniła bym go na nikogo innego

Gość no jak?
nie lubie niedziel - nie spinaj sie tak,ja to pisałam do tego faceta. O ich toku myślenia,to nie była w tym przypadku aluzja do Ciebie.

Gość no jak?
Nie ale naprawdę to tak jest. Przeciez ile o tym było durnych tematów na kafe.

Nie mówię, że nie, bo generalnie każdy facet chce mieć dziw.kę w łóżku ale z drugiej strony życzy sobie, żeby to była dziewica. Nie dogodzisz.

Gość do nie lubie niedziel
kiedys pisalas, ze wczesniej uprawialas anal z innym

Gość ona ma wielka cipe
i musi anal uprawiac bo przeciez jak locha wazy 90 kg to cipsko ma jak wiadro

Gość no jak?
dobra czepiałam się , czepiałam..ale doopy nie wagi. Skąd wiesz,ze wazy siedemdziesiąt kilosów? bo jak juz wspomnialam ktos predzej to napisałam,ze to raczej niemozliwe chyba,ze był podobny nick , bo charlotte to była w 2005 roku

Gość no jak?
tfu nie doczytałam 90 * Z tym dogodzeniem to własnie o tym pisałam,że tak to jest a śmiem twierdzić,ze doswiadczenie mam,przy moim wieku to raczej normalne.Tzn powinno być według kolei rzeczy.

Gość ona ma wielka cipe
była charlotte w 2010 roku:O gadala o studniowce

Wiecie co ? śmieszne jesteście :D Mam 183 wzrostu no i nawet gdybym ważyła Wasze 90 to przy tym wzroście to jest taka mega nadwaga ?:D Mam ważyć tyle ile powinna kobieta czyli okolice 50-60?:D Wyobrażasz sobie kogoś kto ma 183 wzrostu i waży 50 kg ? Bo ja niekoniecznie. Jak Ty jedna z drugą macie po 1.50 i ważycie 40 to ok fajnie, ale zwróćcie uwagę na to, że między nami jest ponad 30 cm różnicy :O.