Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monic lizak

nie lubię niedziel

Polecane posty

Gość pretty pretty please
no zwyczajnie na policje. ja bym poszła to by raz na zawsze sie głupot odechciało plebsowi zakichanemu

Gość no jak?
co niby czytam poraz drugi , niedziel nie pogrążaj się.Swoje zdanie wyraziłam , podszywom rownież dziękuję. 1:1 . coś jeszcze ? :O żal.

Gość aentttkak
ja wos rozszerzony, ale boje sie straaasznie... ej pamietaj 19 i 19.04 to podszywy:) kurde chciałam sie odstresowac a tu widze jakas powazna kłótnia była:-O

Bo to się już żałosne robi, nie znają człowieka a obsmarują go tak, jakby jakimś śmieciem był. Może trzeba w końcu zakończyć takie akcje raz na zawsze. Zresztą już nie jedna sprawa z kafe na policję trafiła. I jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności było to równo znaczne z zakończeniem sławy tej osoby.

pamiętam że podszywy :P ale wcześniej ku.rwy i dziw.ki w moją stronę poleciały od tej pani, owszem, ja też wyzywałam - w reakcji na wyzwiska pod moim adresem.

Gość aentttkak
a ja tez kiedys tu byłam wyzywana, bo napisałam,że nie chciałabym nigdy miec meza i dzieci to wszyscy mnie chcieli zjesc:-O

Gość no jak?
no tak ciekawe która?Nie było takiej:O kOGO OBSMAROWUJE?Jak Ty wyzywałaś dziewczyny od wszystkich najgorszych to było dobrze?Genialne! A jak ktoś ma odmienne zdanie od Twojego i mówi co mu sie nie podoba. Nie przeszkadza Ci twoja przeszłość i doswiadczenie to ok juz Ci napisałam ale nie musisz sie z tym obnosić na lewo i prawo

Gość aentttkak
bo wos jest trudny do zniesienia, niektóe zagadnienia sa ciekawe, ale wiekszosc nudna, zdaje to bo mi sie liczy na administrację. Dobra lecę te wiersze przejrzec, powodzenia jutro:) bedzie dobrze bedzie dobrze x 100000 będę to powtarzac całą noc :D papapapa:)

Gość monic lizak
Oj niedziel, ty też wyzywas, a że dziewczyny które się puszczały, to cie usprawiedliwia?

Gość no jak?
męża i dzieci to ok luz,ale po co pisać o tym czego sie nie robiło?A kto pisał,ze jestem słaba, o lodzikach o szmatach ,grubych etc, etc?

no jak ? ja juz cie obserwowalam na innych topikach, potrafisz tylko wyzywac i nic wiecej. powiedz co ty soba reprezentujesz?

Gość no jak?
wiesz kogo wyzywam od ku*rew ? bo na pewnie nie 17 letnią dziewczynę, która uprawia seks z własnym chłopakiem, jest porządna i w ogóle. Ale bywały tu tematy " no, stara mi kasy nie daje, nie pozwala nocować u mnie mojemu chłopakowi i jeszcze się rzuca że znalazła zużytą gumkę w koszu na śmieci " - tak, takie dziewczyny są dla mnie kur*wami

Gość aentttkak
pa pa:)

ale po co pisać o tym czego sie nie robiło nie rozumiem. ja pisałam, oczywiście, że ja, w następstwie Twoich wyzwisk pod moim adresem, wiesz " jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie "

Gość no jak?
czy Ty kobieto nie rozumiesz ,ze to podszywy? Miałam inny nick ze spacją po ' jak' i ktos mi go zajął!

Gość no jak?
tam był cytat.

no jak? te wyzwiska na 1 stronie to tez kurva podszywy? :O niedziel ja bym ja udupiła na policji.

Gość no jak?
udupiła?wiecie co,to jest żałosne. Sama wyzywa i chce kogos udupić.:O no,no..

Gość no jak?
jakie dowody? aaaaha a w temacie o przeciekach na maturze? 'Ty gruba szmato ' ?to było poza tematem czy się mylę? I nie wyzwałam Cię tylko pisałam o analu,chwileczka...podeślę zaraz.. A jeszcze gdzies był temat gdzie wyzywałaś kogoś innego nie pamietam o czym bodajże takze temat o analu, poszukam to prześlę. Będziemy sie targowac?

ona nie ma dowodów, pieprzy trzy po trzy, podobno dwa razy starsza jest :O rozumiem takie zachowanie na poziomie gimnazjalisty ew. licealisty, ale nie pani w srednim wieku :O:O:O PATOLOGIA!!!

Gość no jak?
17:30 [zgłoś do usunięcia] NieLubieNiedziel a spierd.alaj buraku proszę - ja Cię nie wyzwałam sama to zrobiłaś. Mania prześladowcza? Ty masz na swoim punkcie jak widzę. z ta szmatą to było tutaj w tym temacie.