Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iorprrr

Jak tam wasze podtrzymywanie znajomości na naszej klasie?

Polecane posty

Gość iorprrr

Mam konto ponad cztery lata.. Wy zapewne tez cośmolo tego lub mniej. Jak tam wasze znajomosci sie trzymaja/ Bo moje w ogole sie nie trzymaja. nikt do siebie nie pisze, tylko oglada kazdy zdjecia kazdego:D:D

Gość podawac niki
nie mam tego problema bo nie mam konta :P

Gość Wspaniały1
Ja mam zmarłego kolege dodanego do klasy, no mega-fajnie

Gość no zajefajnie , makabra
powinni zrobić taki portal ze zdjęciami nagrobków , może się nazywać , po tamtej stronie.chora ta nk.

Gość bylamtakasama
glupia i mialam konto.. ale jeak zaczely wpisywac sie do moich zanjomych dzieci kolezanek ( 9 lat ) to postanowilam sobie ze jesli przez 30 dni jeden miesiac ktos do mnie napisze to zastane, ale niestety, znajomi to sa z nazwy,,,usunelam, pewnie nikt nie zauwazyl ze zniknelam przykre ale takie zycie

Gość Wspaniały1
przez NK można sie umówić na chlanie raz na rok, nie częściej, zazwyczaj i tak pojawia sie 3-5 osób

Gość kolezaneczka nieszczerej
hahahaha no tak to jest na nk. na poczatku tez myslalam-ale zajebisty pomysl .nawet wyslalam z 3 widoamosci to znajomych z gimnazjum z ktorymi straxcilam kontakt ale .... no tak sie nie da ''utrzymac znajomsci'' napisalam co tm u nich .oni odpisali tak ogolnie no i w sumie juz nie wiedzialam co napisac, bo wiadomo nie widzi sie kogos 5 lat i o czym tu rozmawiac??

Gość Wspaniały1
Mogli też pomyśleć że jesteś upośledzona, bo normalni ludzie dzisiaj komunikują sie przez Fejsika

Gość iorprrr
no dfokladnie zagdasz z kims raz i nie ma o czym dalej gadac.. takie spotkania ze znaJOMKAMI Z KLASY mozan robic raz na iles lat

no po tym neiwypale nk fejsika juz nawet nie zlozylam .teraz mam konto na nk. ale zadnych zdjec. od czasu do czasu jak sie super nudze ,tak raz na 3 miechy wejde obczaje zdjecia znjaomych ze szkoly i goodbye.

takie znajomsci przez neta ,nie maja sensu ,bo z czlowiekiem to trzeba sie spotkac od czasu do czasu,usiac ,i pogadac....

Gość Wspaniały1
Duupy nie zawracaj. Fejsik to podstawa dobrego lansu, jak mieszkasz w dużym nowoczesnym mieście tak jak ja (Warszawka)

Gość thelma bez luizy
warszawka hahah duza dziura i tyle

no ja wlasnie pisze,ze nie umiem sie lansowac, wiec fejsik mi nie potrzebny,

Gość anooo
ja zauważyłam taką prawidłowość, że znajomi z liceum którzy mieszkają teraz w dużych miastach, tacy bardziej światowi ;), to kilka lat temu trochę się na NK udzielali, teraz już nie...natomiast teraz Ci zapóźnieni technologicznie się udzielają ;), teraz odkryli NK...tzn. przeważnie zdjęcia dzieci wrzucają :D

Gość Wspaniały1
Thelma sama masz dużą dziure

Gość Wspaniały1
Bo jak ktoś sie zna troszeczke to i wie że NK jest targetowane na starych ludzi i wsie Polski B