Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butabuta12

blondynki o brazowych oczach.,..

Polecane posty

Gość butabuta12

niewkurza waS TO? chcialybyscie miec inny kolor oczu?? ja jestem blondynka mam jasne blond wlosy z czarnymi koncowkami ale ehh te oczy,... ciemne brwi, ciemne oczy...chcialabym miec niebieskie albo zielone a wy?? macie taki kompleks?

ja jestem blondynką i mam niebiesko-szare oczy. Co do Twojego kompleksu to uważam, ze to może być Twój atuut, fajny kontrast;)

fajny kontrast jesli chodzi o różnicy koloru oczu i włosów. Nie lubię za to czarnych końcówek

Gość butabuta12
zle to ujelam niemam czarnych koncowek, tylko czarne pod spodem ale mniejsza temat jest oo OCZACH a nie o wlosach;P

Gość panna Owsikówna
przykre to bo to ani blondynka ani szatynka. Ciesz się, że masz jasne włosy, moze jak ojciec twojego dziecka też będzie blondyn ale już z niebieskimi oczami to twoja córka może będzie prawdziwą blondynką z niebieskimi.

tez jestem jasna blondynka brwi tez mam jasne co chyba jest normalne :P i brazowe oczy pewnie ze bym chciala miec np niebieskie ale na krotki okres czasu, bo swoje oczeta uwazam za duzy atut :)

Gość butabuta12
nooo moj chlopak jest blondynem o niebieskich oczach;P i jak patrze w te jego oczy to normalnie mam ochote je ukrasc mu ale np taka doda ma blond wlosy i braz oczy, tyle ze ona niejest naturalna blondynka..

Gość butabuta12
oo a ja mam ciemne brwi...duzo slysze ze mam za je biste oczy ale kocham jak mam zielone jak sie ujaram;P

Mam koleżankę która ma brązowe oczy i blond włosy i uważam, że jest bardzo ładna. Ciemne oczy dodaja głębi...

Gość butabuta12
:)

A JA MAM BRAZOWE WLOSY I SZAFIROWE DOSLOWNIE SZAFIROWE OCZY-ILE SIE NASLUCHAM ZE TO SZKLA KONTAKTOWE RAZ NAWET W PRACY GDY LZAWILY MI OCZY I NIE MOGLAM PISAC SZEF KAZAL MI SZKLA KONTAKTOWE WYCIAGNAC NIE WIERZYL ZE TO TYLKO MOJE OCZY-NIEKIEDY SMIEJE SIE NIEKIEDY TO WKURZAJACE

Gość butabuta12
:) ja nieraz tez slyszalam ze ponoc brunetka jestem z natury...a jestem blondynka tyle ze ciut ciemniejsza niz teraz mam(siwawe)