Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaaaaaa8787

JEANSY NA MATURZE??????????????!!!!!!

Polecane posty

Gość taaaaaaaa8787

pewnie bede wygladac dziwnie ale coz... zadnych eleganckich niestety nie mam a juz tym bardzije spodnicy :o

Gość juz prawie nie studentka:(
to moze pozycz, ale na targu kupilabys jakas fajna spodnice za 30zl-40 zl wiesz jeansy raczej nie wypada

Gość pepsia
ja ci powiem tak- nie wiem jak w twojej szkole ale jak ja pisalam mature to wszyscy byli raczej ubrani elegancko a ktos w jeansach wzbudzał małą sensacje, dlatego nawet dla samego dobrego samopoczucia wykombinuj jakies portki lub kiece ;)

Gość Panierka.
niby czemu nie wypada? O_o jeśli założysz białą bluzkę i eleganckie buty na szpileczce, będzie OKEJ :)

Gość hrabianka bez wianka
Panierka. - do teatru też poszłabyć w jeansach i szpilkach? sa sytuacje gdzie dress code obowiązuje, litości :O

Gość taaaaaaaa8787
no wlasnie chcem, mam taki fany bialy zakiecik i czarna bluzke pod spod i czarne szpilki do tego... nie mam od kogo pozyczyc, w sumie to chcialam od kumpeli jednej czy drugiej ale wisza na mnie jak na wieszaku :o mam spodnice w krate ale to juz chyba jeansy jepiej wypadną :P

Gość ,.,.,
ja na pisemne szlam na luzie 🖐️ pare dziewczyn i wiekszosc chlopakow tez. Nie mowie w jakichs dresach czy ch. wie czym, ale czarne rurki + biala bluzka moga chyba byc. Za to na ustnych prawie sie nie wypierdzielilam w szpilkach. Chcialam zrobic dobre wrazenie a wyszlam na kaleke :classic_cool: :O

Gość taaaaaaaa8787
mam jeszcze ciemnogranatowa (ale niestety jeansową) miniówke. ale chyba lepiej spodnie co nie?

no nie masz ani jednych ciemnych spodni? już nie ważne z czego ale jakieś czarne albo granatowe? w porę się zorientowałaś, serio nie wierzę, że dziewczyny mogą być takie bylejakie, niechlujne..:O

Gość taaaaaaaa8787
no granatowe właśnie :classic_cool:

ale nie jeansy..litości 😭

Gość taaaaaaaa8787
trudno, będzie śmiechowo jutro ;) a na ustna sobie jakas tam spodniczke kupie.