Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heyczika

kobiety w boardshortach

Polecane posty

Zbliżają się wakacje. Czas odkrywania nóg..prezentowania ciała. Wiele z nas niestety nie ma juz figury modelki..co z tym zrobic? Najlepszym wyjsciem jest schowanie sie przed całym światem..:) a;e gdy tego nie chcesz a jednoczesnie nie chcesz "straszyc" innych plazowiczów? Co powiecie na damskie boardshory + odpowiednio dopasowana góra?

dopiero wtedy widac, ze masz cos do ukrycia ..

A tam opowiadasz. Lepiej swiecic rozneglizowanym dupskiem, który wiele z nas chowa w pareo? Ja duzo pływam, nurkuje dlatego tego lata stawiam na damskie boardshorty + odpowiednio wycieta i dopasowana góra :) Naprawdę lepiej wygladają kobiety w bikini, które nie mają juz ciała nastolatki?

Nie znam się na tych nazwach. Jeśli to to co myślę to chodziłam czasem w takich, ale tak na luzie tylko. Ja lubię wygodę bo nic do ukrycia nie mam:D Ale jakoś specjalnie za nimi nie przepadam. Kiedyś na desce z żaglem pływałam to przyzwyczajona jestem i mi to zupełnie nie przeszkadza.

nie rozumiem dlaczego nie bikini? po co wstydzić się swojego ciała, plaże są od negliżu nawet tych zaniedbanych kobiet, a nie od zakrywanie siebie po kolana :O

Jakich zaniedbanych kobiet??!! Z wiekiem ciało zmienia się.. nie chodzi i o zwisy tłuszczu tylko np cellulit. Czasem lepiej go zakryć niż pokazywac.

ale nie miałam na myśli wieku, figury modelek nie ma co druga 20 letnia dziewczyna, po prostu nie widzę sensu ukrywania swoich niedoskonałości