Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziokonda

W jakich pozycjach najczęściej naprawdę uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość gość
E tam ja mam duze cyce I moj uwielbia na jezdzca zawsze je wtedy lapie gniecie itd zaden krengoslup mnie nie boli :/ lubie jak siedze na nim I mi cycuszki bujaja :)

Gość gość
Na jeźdżca moja ulubiona zawsze też ugniatam cycuszki, może to ja jestem twoim mężem?

Gość gość
Najczęściej na jeźdźca. Kolejna pozycja to na siedząco. Żona siada na mnie, obejmuje mnie nogami i porusza się w górę i w dół, a ja pomagam jej rękami unosić się i dociskam kiedy opada. Czasami na misjonarza, ale żona nie przepada za tą pozycją. Myślę, że pozycja na jeźdźca jest ulubioną i najczęściej praktykowaną wśród kobiet. Żonka obiecała, że spróbujemy od tyłu. Nie mogę się doczekać. Ale będzie rżnięcie!

Gość gość
To ja jestem jakas niewyzyta przy was :/ ja sie kocham klasycznie, na pieska, na jezdzca tyl przod, na krzesle, na pralce, na schodach, na stole na brzuchu, na plecach, od tylu, na lyzeczki, on siedzi ja na nim, on kleczy ja nogi na nim na jedna strone, itd itp nawet karty mamy do kamasutry i sobie losujemy jedna :-) nie lubimy monotoni, i nie wiem w ktorej najczesciej ale najrzadziej klasycznie w lozku :)

Gość gość
" Myślę, że pozycja na jeźdźca jest ulubioną i najczęściej praktykowaną wśród kobiet. " x To się mylisz, kobiety wolą męską dominację. A pozycja na jeźdźca jest "ulubioną" wśród facetów leni.

Gość gość
gość dziś Bo ja wiem, żadna z moich koleżanek nie lubi na jeźdżca i ja też. Ja lubię klasycznie a mój mąż na pieska.