Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhfjjjjjjjjjjjjjjjjfghfgdhbfc

Najładniejsze na kafe

Polecane posty

pijany kjójićek ja o nic nie walczę :P tylko zdziwiło mnie to, bo jakze mozna oceniac takie zdjecie?:D śmieszne wręcz :P ja zawsze marzyłam, zeby miec niebieskie oczy...

Gość zalosni jestescie...
nie ma to jak sobie moralne podniesc z pomaranczki prawda niepoprawna gruba babo??:D

ja mam buzie smieci i nie jestem na tyle pierdolnieta i sfrustrowana by sie dowartosciowywac na necie. wystarczy ze ja znam swoja wartosc nie musze szukac jej potwierdzenia na forumie pelnym glupich babek i pryszczatych prawikow:D

ale wyraźnie zbulwersowało :O że ktoś może mnie uważać za ładną na podstawie zdjęcia... zazdroszczę problemów temu błaznowi wyżej 🖐️

pijany blazen cie robil najwidoczniej

nie wciągam się w dyskusje na tym poziomie 🖐️ p.s nie mam zielonego pojęcia o obsłudze Photoshopa :D

Gość ktosss taaam
stul pysk glupia kuurwo jak sie nie chcesz pokazac taa statystyczna nie ma co robic tylko pisac jako orange :D jaka ty pojebana pisda jestes

Gość poinformowana_
a lilou_moew to moja koleżanka z liceum i powiem wam że ruchała się ze wszystkimi kolesiami na dzielnicy taka z niej dziwka...

dobra, przyznaje sie, myslałam że ja tu jestem najładniejsza 😭 a najwyraźniej Ty mnie wygryzłaś 😭 :D:D:D

Gość markowomi
jestem nowy ,kilka fajnych widzialem

Gość poinformowana_
lilou_moew lubi anal oral a najlepiej 3 w 1 taka sucza z niej pewnie się ruchała ze wszystkimi kolesiami z kafeterii bo dobrze dupy daje za pieniądze !!!

Gość markowomi
ja

Gość niegrzeczny maz ile masz
lat bo wydaje mi sie ze grubo po 40 :)

Amonaria, nie zaprzeczaj że nie obeszło to Cię w ogóle, bo wypowiedziałaś się na mój temat, z tobą dyskusję kończę również, bo jak pisałam, całą sobą pieprzę ten ranking jak już miło przyjmuję opinię tych kilku osób

pijany kjójićek-po co się tak denerwować?Nie lepiej mieć wyjebane na to?:P Idz świętuj awans Barcy do finału:) niegrzeczny maz ile masz lat bo wydaje mi sie ze grubo po 40 Jestem po 35,ale jeszcze do 40 stki mi brakuje;)

Amonaria :D i wszytsko ajsne :-) Mąż, nie jestem tą która ma tu pretensje :) będę świętować kiedy Barca zdobędzie puchar ;)